Napokig életben maradt egyedül anyja öngyilkossága után a 3 éves kislány

anyaság öngyilkos öngyilkosság anya gyermek kenyér vaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kenyeret és vajat evett napokig az a 3 éves kislány, akinek édesanyja felakasztotta magát hálószobájában. A gyermekre a rendőrök találtak rá zilált állapotban, az édesanyán nem látták depresszió jeleit. 

Aimee Louise Evans kétgyermekes édesanya saját hálószobájában lett öngyilkos áprilisban, miközben 3 éves lánya is a házban tartózkodott. A kislányra a rendőrök találtak rá napokkal később igencsak zilált állapotban.

A Dailymailbeszámolója szerint Aimee öngyilkossága előtt üzenetet küldött anyjának, hogy vigye el a lányát, mert ő "befejezte". Erre édesanya azt válaszolta: "Ne légy őrült!"

Ám unokáját nem vitte el, 1-2 nappal később meg akarta látogatni őket, de nem érkezett válasz a házból. A kislány napokig kenyérrel és vajjal tartotta magát életben, amíg a rendőrök meg nem találták. Alkoholt ugyan találtak az édesanya szervezetében, ám megállapították, hogy részeg nem volt.

A gyermeket kórházba szállították, bátyja a történtek alatt édesapjánál volt. Azt mondják, nem látták depresszó jeleit az édesanyán, vidám személyiségnek ismerték.

A kislány napokig volt egyedül (Képünk illusztráció) Forrás: ANP/AFP/Roos Koole

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.