Egy férfi feje beszorult a vonat és a peron közé Argentínában

vita tűzoltó baleset vonat Argentína részeg peron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szóváltásba keveredett egy férfi Argentína egyik vasútállomásán. A vita hevében megbotlott, a feje pedig beszorult a vonat és a peron közé. A bámészkodó utasok és a tűzoltók segítségére is szükség volt kiszabadításához. 

Drámai fordulatot vett egy pályaudvaron kialakult szóváltás. Az argentínai Merlo városában ugyanis egy igencsak ittas utas vitázni kezdett egy másikkal. Amikor le akart szállni a vonatról, megbotlott, majd beesett a vonat és a peron közé, feje pedig beszorult. Az esést sikerült túlélnie, ám kiszabadulni egyedül már nem tudott - írja a Daily Mail.

A szabaduláshoz nemcsak a tűzoltók, de az ingázó utasok is kellettek, akik megpróbálták kissé eltolni a vonatot, hogy nagyobb hely legyen a kijutáshoz. Végül a 10 perces malőr után kiszabadították. Természetesen valaki le is videózta az esetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.