Twitteren osztják meg az emberek, milyen kedvesség érte őket idegenektől

2018.10.18. 18:33

Szívmelengető kihívás terjed a Twitteren: az emberek megosztják azokat a kedves dolgokat, amelyeket teljesen idegen emberek tettek értük.

Örömteli vagy könnyfakasztó történetek árasztották el az internetet, vagyis a Twittert. Az emberek olyan történeteket osztanak meg, amelyeket teljesen idegenek tettek értük. Íme, néhány történet, ami visszaadja az emberiségbe vetett hitedet. 

Idegenek segítettek idegenekenForrás: Thinkstock
  • „Egyszer utazás közben zokogtam, mert egy pasi elhagyott. Egy nő megkérdezte tőlem, hogy mi a baj, és az út hátralévő részében beszélgettünk. Aztán kiderült, hogy a hölgynek rég le kellett volna szállni, csak azért maradt, hogy végighallgasson"
  • „Hajléktalan voltam. Egy télen, Chicagó külvárosában jóval a fagypont alatt volt a hőmérséklet. Már jó pár napja nem ettem, és nem is igazán aludtam. Egy pakisztáni család, akik fánkboltot üzemeltettek behívtak, és megetettek. Szó szerint megmentették az életemet"
  • „Lecsökkentették a fizetésemet egy korábbi munkahelyemen. Nagyon kevés pénzem maradt. Elmentem tankolni, de amikor fizetni akartam, a kártyámat elutasították. Pánikba estem, de egy kedves hölgy a következőket mondta: a tieiddel egykorú gyermekeim vannak, tudom, hogy nehéz. Kifizette a számlámat, én pedig elkezdtem sírni".
  • „Egy manikűrös perceken át tetette, hogy a körmeimet csinálja, miután bemenekültem a boltba egy férfi elől, aki követett. Miközben az illető az ablakon dörömbölt, egy dolgozó értesítette a rendőrséget".

 

 

 

 

TwitterIdegenek