Egyre fiatalabbnak néz ki a 31 éves édesanya: olyan, mint Benjamin Button

bőr öregedés fiatalság kókuszolaj Benjamin Button különös élete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenöt évesen középkorú nőnek gondolták a most 31 éves Alice Dawsont, ám most elkérik a személyi igazolványát. Úgy tűnik, mintha visszafelé öregedne, akárcsak a Benjamin Button különös élete című film főhőse. 

Alice Dawson, 31 éves Colchesterben élő édesanya különös génekkel rendelkezik. Úgy tűnik, mintha visszafelé öregedne, akárcsak a Benjamin Button különös élete című film főszereplője, akit Brad Pitt alakított.

A The Sun cikke szerint 15 éves korában még középkorú nőnek nézték a tinédzser lányt, ma azonban gyakran elkérik a személyi igazolványát. „Nem akarják elhinni, amikor meglátják a születési dátumomat” – mondta az édesanya. Elárulta: szerencsére azzal még nem vádolták meg, hogy hamis az igazolványa.

„Egyetértek azzal, hogy a Benjamin Button rólam szó. Mintha visszafelé mennék az időben” – tette hozzá Alice Dawson.

Ám lehet, hogy nem csak a gének a felelősek a drasztikus változásért. Elárulta, mivel tartja fitten magát. Bőrét kókuszolajjal ápolja, rengeteg vizet iszik és kerüli a sült ételeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.