Időjárás: eső, havas eső is jöhet a következő napokban

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
havazás szilveszter időjárás előrejelzés tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan itt az év utolsó napja, és ha programot terveztél aznapra, érdemes tudnod, milyen idő várható akkor.

Viszonylag enyhe idővel zárul 2018, ugyanakkor csapadékkal sok helyen számolni kell. A Köpönyeg azt írja, szombaton változóan felhős, párás, északkeleten tartósabban ködös, ködfelhős idő várható. Számottevő csapadék nem lesz. Napközben gyengül a szél. 2 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, záporeső, a hegyekben havas eső, hózápor is lehet. Az északnyugati szél megerősödik, nyugaton viharossá fokozódik. A csúcsérték +6 fok körül várható.

A hegyekben hózápor is előfordulhat Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szilveszter napján délelőtt még erősen felhős lesz az ég, majd csökken a felhőzet. Fokozatosan mérséklődik a szél is. Délután +5, éjfélkor kb. +1 fok valószínű.

Újév napján változóan felhős, párás időre van kilátás, komoly csapadék nem lesz. Esetleg gyenge szitálás fordulhat elő. Reggel -2, délután +4 fok körüli értékeket mérhetünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.