Egy ufókutató mesterséges építményt fedezhetett fel a Merkúron

Forrás: Shutterstock -
építmény NASA ufókutató UFO Merkúr felfedezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az összeesküvés-elméletek nagy rajongója és kutatója Scott C. Waring, aki most a NASA egyik, a Merkúrról készült felvételét vette szemügyre. Amit ott látott, valósággal megdöbbentette.

Mondhatnánk, hogy ember alkotta építménynek tűnik az az objektum, amelyeket Scott C. Waring fedezett fel a NASA egyik felvételén. A képek a Merkúr bolygón készültek. Mivel a Földön kívül nem élnek emberek, így az összeesküvés-elméletek rajongója úgy gondolja, hogy a kép megdönthetetlen bizonyítéka lehet annak, hogy ufók élnek vagy éltek a Merkúron.

Honlapján azt állítja, hogy a szerkezetet idegenek építették más idegen fajok elrejtésének céljából – írja a Mirror. A kommentelők szerint erős képzelet kell ahhoz, hogy ilyen alacsony felbontású képekből bármi konkrétat is meg lehessen állapítani.

Ha látni szeretnéd a fotót, kattints ide!

Ufók által épített objektum lehet a Marson egy férfi szerint Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.