Élve került elő a három napja étlen-szomjan az erdőben kóborló kétéves kisfiú

Forrás: Thinkstock -
kisfiú kutatás csoda eltűnt erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három nap után épségben előkerült az az amerikai kisfiú, aki az erdőben kóborolt el.

A 22 hónapos Kenneth a kertben játszadozott, amikor egy pillanatra az édesapja magára hagyta. Amikor az apuka újra kijött a házból, a gyermek már nem volt sehol. Rémülten a keresésére indult, de nem találta. Ekkor hívta a rendőrséget.

Az önkéntesekkel, környékbeliekkel együtt több százan indultak el átkutatni a közeli erdőt. Az idő előrehaladtával egyre feszültebbé és nyugtalanabbá váltak.

Már-már kezdték feladni a reményt, amikor 3 nap múlva a keresőcsapat nyomára bukkant Kennethnek: a kisfiú fagyoskodva, összegömbölyödve sírdogált. Kész csoda, hogy túlélte a 72 órát étlen-szomjan. A szülők örömkönnyeket hullajtva borultak a nyakába.

Ez a srác egy igazi Kentucky-fiú!" – mondta a kutatás vezetője a CNN-nek.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock
Kitörhet a szupervulkán a Yellowstone-ban: eltűnhet az Amerikai Egyesült Államokhttp://www.life.hu/news/20190520-kitorhet-a-szupervulkan-a-yellowstoneban-eltunhet-az-amerikai-egyesult-allamok.htmlKutatók szerint kitörhet Yellowstone szupervulkánja, ami akár az egész Egyesült Államokat eltűntetheti. NewsOrigoTévedésből méregdrága bort szolgáltak fel a vendégeknek: így reagált az étteremhttp://www.life.hu/news/20190520-tevedesbol-meregdraga-bort-szolgaltak-fel-a-vendegeknek-igy-reagalt-az-etterem.htmlEgy olcsó bor helyett egy méregdrága nedűt szolgáltak fel a vendégeknek az egyik brit étteremben. Ezután váratlan dolog történt.News--Tűz ütött ki a párizsi Disneylandbenhttp://www.life.hu/news/20190519-kigyulladt-a-parizsi-disneyland-rainforest-cafe-nevu-kavezoja.htmlKigyulladt a párizsi Disneyland Rainforest Café nevű kávézója: a helyet kiürítik. NewsOrigoTragédia történt az Eurovízió első elődöntője utánhttp://www.life.hu/news/20190519-tragedia-tortent-az-eurovizios-dalfesztival-elso-elodontoje-utan.htmlEgy teherautó sofőrje életét vesztette keddről szerdára virradóan Tel-Avivban, közvetlenül a Dalfesztivál első elődöntője után, amikor egy fényszóró berendezés rázuhant, miközben épp a kamion tartalmát pakolta ki az Eurovízió helyszínén. NewsOrigoMegdőlt a hidegrekord Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20190516-megdolt-a-hidegrekord-magyarorszagon.htmlMegdőlt a napi legalacsonyabb maximum-hőmérsékleti rekord Magyarországon. NewsOrigoFunkcionálisan kihaltnak nyilvánították a vadon élő koalákathttp://www.life.hu/news/20190515-funkcionalisan-kihaltnak-nyilvanitottak-a-vadon-elo-koalakat.htmlAz erdők pusztítása és a klímaváltozás a koalákra is rendkívül rossz hatással van. Már csak 80 ezer vadon élő példány van belőlük, így funkcionálisan kihaltnak nyilvánították őket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.