Bűnösnek találták az amerikai szexszekta vezetőjét, Keith Raniere-t

Forrás: YouTube -
Allison Mack bűnös Keith Raniere szexszekta Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bűnösnek találta a bíróság azt a New York-i szexszekta vezetőjét, amelyben tag volt a Smallville egykori színésznője, Allison Mack is. 

Minden vádpontban bűnösnek találták Keith Raniere-t, aki azt a szexszektát alapította, amelyben a Smallville egykori színésznője, Allison Mack is részt vett. Az NXIVM elvileg egy önsegítő szervezet, amely tréningeket tart, a gyakorlatban azonban ezen keresztül szervezték be a nőket a szexszektákba.
Az áldozatokat zsarolták, éheztették és szexuális tevékenységre kényszerítették.

Bűnösnek találták az amerikai szexszekta vezetőjét, Keith Raniere-t Forrás: YouTube

„Raniere, aki magát tudósként és zseniként állította be, valójában egy mesteri manipulátor, egy szélhámos, egy gyermekpornográfiával, szexkereskedelemmel, zsarolással, kényszerített abortuszokkal működő bűnügyi szervezet vezetője" – mondta Richard Donoghue ügyész. Keith Raniere ügyvédei a szervezetet egy szociális csoportként írték le, ahol minden konszenzus, vagyis beleegyezés alapján történt. A férfi akár egy életre is rács mögé kerülhet borzalmas tette miatt - írja a The Guardian.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.