Szexrabszolgákat toborzott a Smallville színésznője, Allison Mack

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jemal Countess -
bűn szexrabszolga Allison Mack bűncselekmény vallomás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexrabszolgákat toborzott a Smallville című sorozatból is ismert színésznő, Allison Mack. A színésznő most a bíróságon is bűnösnek vallotta magát. 

Nxivm néven indított céget egy Keith Raniere nevű férfi, neki dolgozott Allison Mack színésznő is, akit a Smallville című sorozatból is ismerhetünk.

Bűnösnek vallotta magát a színésznő Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jemal Countess

Elvileg nőknek működtettek önsegítő klubot, ám kiderült: valójában szexrabszolgákat toboroztak. A nőket rabszolgának, magukat pedig mestereknek hívták. A CNN cikke szerint Allison Mack könnyek között vallotta magát bűnösnek az ügyben.

Macket maximum 40 évnyi börtönre ítélhetik. Az ügyben szeptember 11-én hoznak ítéletet.

Elhunyt Raoul Wallenberg húga, Nina Lagergrenhttp://www.life.hu/news/20190409-elhunyt-raoul-wallenberg-huga-nina-lagergren.htmlMeghalt Nina Lagergren, Raoul Wallenberg II. világháborús svéd diplomata húga - jelentette be hétfőn az általa létrehozott Wallenberg Akadémia alapítvány. News--Hazaengedhetik É. Imrét, akit az eltűnt villanyszerelők ügyében gyanúsítanakhttp://www.life.hu/news/20190409-hazaengedhetik-e-imret-akit-az-eltunt-villanyszerelok-ugyeben-gyanusitanak.htmlÚjabb fordulat következett be az eltűnt villanyszerelők ügyében. Az egy éve előzetes letartóztatásban ülő É. Imrét most úgy tűnik, kiengedik. Felesége finom ételekkel várja haza, ám az áldozatok családjai nem örülnek. NewsOrigoVegán tüntetők ellen tiltakoztak: nyers májat ettek a nyílt utcánhttp://www.life.hu/news/20190408-vegan-tuntetok-ellen-tiltakoztak-nyers-majat-ettek-a-nyilt-utcan.htmlElképesztő képsorokat rögzítettek Melbourne-ben. Egy vegán tüntetés ellen akart demonstrálni néhány fiatal. A húsevés népszerűsítése érdekében pedig azt találták a legmegfelelőbbnek, ha nyers májat majszolnak az utcán. News--Nők szoknyája alá fotózott be egy férfi a Tescóbanhttp://www.life.hu/news/20190408-nok-szoknyaja-ala-fotozott-be-egy-ferfi-a-tescoban.htmlSzeretett volna a hölgyek szoknyája alá bekukkantani Karl Anthony Berger. Ám ahhoz nem volt elég kitartó, hogy udvaroljon, így a Tescóban vadászott olyan nőkre, akiknek a szoknyája alá befényképezhetett. News--Elhagyta a telefonját egy férfi, letartóztatták a benne szereplő borzalmas képek miatthttp://www.life.hu/news/20190408-elhagyta-a-telefonjat-egy-ferfi-letartoztattak-a-benne-szereplo-borzalmas-kepek-miatt.htmlA munkahelyén felejtette telefonját egy Jesse Allen nevű férfi. Akik megtalálták, azonosítás céljából megnézték a rajta szereplő képeket. Ám amiket találtak, olyan súlyosak voltak, hogy Allent azonnal letartóztatták. News--Gyermekkorában bántalmazták: hosszú évekre megnémult a lányhttp://www.life.hu/news/20190408-gyermekkoraban-bantalmaztak-hosszu-evekre-megnemult-a-lany.htmlAmelia-Rose nyolcévesen teljesen megnémult, és csak 21 éves korában kezdett el újra beszélni. Kiderült, hogy egy trauma váltotta ki nála a némaságot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.