Cáfolják, hogy hamisítvány lenne az amerikai ufóboncolás

boncolás hamisítvány ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy mégis valós lehet az az 1995-ben nyilvánosságra került videó, amelyen egy ufót boncolnak.

1947 nyarán az amerikai Roswell közelében egy ismeretlen repülő tárgy zuhant le. Az ufóhívők a mai napig meg vannak róla győződve, hogy egy földönkívüli szenvedett balesetet, mások azonban úgy vélik, csupán egy meteorológiai ballon ért földet.

1995-ben nyilvánosságra került egy olyan videó, amelyen állítólag azt az ufót boncolják, amelyik 1947-ben lezuhant. Ennek hitelességét persze sokan megkérdőjelezték, sőt a hivatalos közlemény szerint csupán hamisítvány, megrendezett jelenet volt az egész.

A Daily Star azonban azt írja, mégis valós lehetett a videó. A portál szerint a CIA egykori tudósát, Kit Greent 2001-ben behívták a Pentagonba, és a boncolásról mutattak neki fotókat. Megkérték, hogy értékelje a felvételeket, és a szakértő megerősítette, hogy valódi boncolás történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.