A nyíregyházi édesapa végignézte az egyéves Kristóf haláltusáját

Forrás: Shutterstock -
áramütés halál Nyíregyháza tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanúja volt gyermeke, az egyéves Kristóf haláltusájának a nyíregyházi édesapa. A gyermek megmarkolt egy rozoga vezetéket, ezután a mentők 75 percen át küzdöttek az életéért.

„Meghűlt bennem a vér, amikor beléptem, és megláttam, hogy egy kábelt szorít a kezében” – elevenítette fel a történteket a Blikknek az a nyíregyházi édesapa, akinek egyéves kisfiát, Kristófot halálra rázta az áram otthonukban.

Az apa kitépte a gyerek kezéből a vezetéket, és azonnal hívták a mentőket. A házhoz mentőegység és helikopter is érkezett, 75 percig küzdöttek a gyermek életéért, de sajnos már nem tudták megmenteni.

Nem tudták megmenteni a kisfiú életét – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Az édesanyja sokkos állapotban van, 9 hónapos terhes második gyermekükkel. „A kilencedik hónapban van szegénykém, nagyon aggódom érte! Megszakad a szívem, ha arra gondolok, születendő kisbabánk már soha nem ismerheti meg kistestvérét, a mi Kristófkánkat” – mondta a megtört édesapa.

Elárulta: nincs erejük hozzá, hogy átvegyék a halotti bizonyítványt. Úgy még inkább valósággá válna számukra a tragédia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.