Két szemtanú nyilatkozott a horvátországi horrorbalesetről

Forrás: Facebook / Nezavisni cestarski sindikat -
szemtanú Horvátország autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors találta meg azt a két szemtanút, akik ott voltak a horvát autópályán annál a szörnyű balesetnél, amelyben egy ámokfutó letarolt egy magyar családot.

Csütörtökön délután rohant bele egy 35 éves horvát férfi az autópálya fizetőkapujánál szabályosan várakozó magyar családba. A szülőket és kisfiukat válságos állapotban szállították kórházba. A balesetet okozó BMW-s sértetlenül szállt ki az autójából. A balesetben érintett volt még egy magyar család, ők a szerencsétlenül járt Skoda előtt várakoztak. Az ő kocsijuk hátulja is teljesen összetört, sokkos állapotban szálltak ki a történtek után a járműből.

"Nem sokkal a karambol után érkeztünk a kapuhoz, sírva fakadtam az elém táruló látványtól. Az a fekete autó a felismerhetetlenségig össze volt törve, mintha csak egy papírdoboz lett volna, a bódé arrébb volt tolva, mellette egy hatalmas lyuk tátongott, emellett egy kamerát is kidöntött. Az Audi utasai kiszálltak ugyan a kocsiból, de látszott rajtuk, hogy ők is sokkos állapotban vannak, nem tudtak mit kezdeni magukkal, zavarodottan, döbbenten néztek maguk elé. Azóta is imádkozom azért a családért" – mesélte a lapnak az egyik szemtanú.

Csütörtök kora délután hatalmas sebességgel száguldott bele hátulról egy horvát BMW a magyar család Skoda típusú gépkocsijába. Forrás: Facebook / Nezavisni cestarski sindikat

Egy másik autós, aki szintén ott volt a helyszínen, azt mondta, minden csupa vér volt:
"Már kilométerekkel korábban ki van táblázva, hogy fizetőkapu közeleg, a lassítótáblák pedig már akkortól folyamatos sebességcsökkentést írnak elő. Ez a kocsi azonban úthengerként száguldott bele abba a családba. Alig maradt belőle valami, ami mégis, az tiszta vér volt."

A sebességcsökkentő táblákat okkal szerelték fel, tavaly ugyanitt már történt egy halálos baleset. A szerencsétlenül járt család kölcsönautóval indult nyaralni, így a nagykövetség a kocsi tulajdonosát értesítette a történtekről.

A Külügyminisztérium tegnapi tájékoztatása szerint az édesapa és a kisfiú ugyanabban a kórházban vannak, az édesanyát egy másikban ápolják, állapotuk stabil, nincsenek életveszélyben. A Bors ugyanakkor arról számolt be ma reggel, hogy a családtagok még mindig élet és halál között lebegnek, mesterséges kómában tartják őket.

Szemtanú vallott a horvát fizetőkapunál történt balesetről: "Brutális látvány volt"http://www.life.hu/news/20190713-szemtanu-vallott-a-horvat-fizetokapunal-tortent-balesetrol-brutalis-latvany-volt.htmlSzörnyű baleset történt a horvát autópálya fizetőkapujánál, egy magyar család súlyosan megsérült. Egy szemtanú elmondta, mit látott a történtekből. News--150-nel hajtott és telefonált a BMW-s, aki letarolta a magyar családot Horvátországbanhttp://www.life.hu/news/20190712-150nel-hajtott-es-telefonalt-a-bmws-aki-letarolta-a-magyar-csaladot-horvatorszagban.htmlA Ripost információi szerint egy 35 éves horvát férfi vezette azt a BMW-t, amelyik az autópálya fizetőkapujánál letarolta egy magyar család autóját. 150-nel száguldott, miközben telefonált. NewsOrigoStabil az állapota a magyar családnak, akik Horvátországban szenvedtek súlyos autóbalesetethttp://www.life.hu/news/20190712-stabil-az-allapota-a-magyar-csaladnak-akiknek-autojat-a-horvat-autopalyan-taroltak-le.htmlCsütörtökön délután szenvedett súlyos autóbalesetet egy magyar család Horvátországban. Az autópályán, egy fizetőkapunál várakoztak, amikor fékezés nélkül, hátulról beléjük rohant egy BMW. NewsOrigoSúlyos autóbalesetet szenvedett egy magyar család Horvátországban – videóhttp://www.life.hu/news/20190712-sulyos-autobalesetet-szenvedett-egy-magyar-csalad-horvatorszagban-video.htmlSúlyos sérülésekkel szállították kórházba egy magyar család három tagját, miután a horvát autópálya fizetőkapujánál nagy sebességgel beléjük rohant egy horvát rendszámú BMW. NewsOrigoHalálos baleset Veszprémvarsánynál: mentőautóba rohantak belehttp://www.life.hu/news/20190713-halalos-baleset-veszpremvarsanynal-mentoautoba-rohantak-bele.htmlHalálos baleset történt a 82-es főúton, Veszprémvarsánynál szombaton, két autó ütközött össze - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon. Az egyik jármű mentőautó volt. News--Több kilométeres torlódás az M0-son: súlyos baleset történthttp://www.life.hu/news/20190713-tobb-kilometeres-torlodas-az-m0son-sulyos-baleset-tortent.htmlSúlyos baleset miatt alakult ki több kilométeres torlódás az M0-son. NewsOrigo






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.