lövöldözés Kecskemét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberölés kísérlete miatt indított eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság egy férfi ellen, aki feltehetően lövést adott le szerda délután egy kecskeméti áruháznál – közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A bejelentés után a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt. Senki sem sérült meg – írták.

A Baon.hu arról számolt be egy olvasójukra hivatkozva, hogy az Alföld áruház egyik üzletében dördült a lövés. Egy férfi sörétes puskával lépett be a boltba, meg akart ölni egy nőt. Az asszony 22 év után hagyta el a férfit, aki nem tudta feldolgozni a szakítást, így akart bosszút állni. A szemtanú arról számolt be a lapnak, hogy a férfi a szakítás óta többször is életveszélyesen megfenyegette egykori élettársát, aki emiatt testőrt is fogadott maga mellé.

A portál azt írja, hogy a nő azonnal lefújta gázsprével a férfit, amint az belépett az üzletbe és lőtt. A nő testőre ezután leteperte a támadót, és a biztonsági őrök segítségével fogva tartotta a rendőrök érkezéséig.

Holtan esett össze élő adásban egy vloggerhttp://www.life.hu/news/20190724-holtan-esett-ossze-elo-adasban-egy-vlogger.htmlA kamera előtt esett össze az a kínai vlogger, aki élő adásban kóstolgatott mérgező ételeket. NewsOrigoA zsinagóga mellett ürített egy meztelen nő Budapesten (18+)http://www.life.hu/news/20190724-a-zsinagoga-mellett-uritett-egy-meztelen-o-budapesten.htmlEgy meztelen nő ürített az utcára Budapesten a zsinagóga közelében. NewsOrigoEgy nő azt állítja, földönkívülitől vár gyermekethttp://www.life.hu/news/20190724-egy-no-azt-allitja-foldonkivulitol-var-gyermeket.htmlElképesztő történettel állt elő egy nő: egy videóban arról számolt be, hogy egy időutazó gép segítségével elutazott 3500-ba, ahol teherbe ejtette őt egy földönkívüli. News--Nem környezetbarát és ártalmas lehet az egészségre a bambuszpohárhttp://www.life.hu/news/20190724-nem-kornyezetbarat-es-artalmas-lehet-az-egeszsegre-a-bambuszpohar-1.htmlNem környezetbarát és ártalmas lehet az egészségre a papírpoharak környezettudatos alternatívájaként hirdetett bambuszpohár – közölte kedden a termékek tesztelésével foglalkozó német szervezet, a Stiftung Warentest. News--Időjárás: heves zivatarokkal mérséklődik az európai forrósághttp://www.life.hu/news/20190724-idojaras-heves-zivatarokkal-merseklodik-az-europai-forrosag.htmlVárhatóan heves viharokkal mérséklődik a hétvégére a forróság Európában – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán a Facebook-oldalán. News--Második világháborús robbanótestek kerültek elő Budapest belvárosábanhttp://www.life.hu/news/20190724-masodik-vilaghaborus-robbanotestek-kerultek-elo-budapest-belvarosaban.htmlMásodik világháborús robbanótestek kerültek elő Budapest belvárosában, az Erzsébet téren – tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje szerda délelőtt az MTI-t. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.