Folyóba gurította a szüleitől kapott BMW-t, mert Jaguarra vágyott

folyó BMV Jaguar születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy indiai fiatalember folyóba gurította a BMW-t, amit a szüleitől születésnapjára kapott. Elképesztő tettéről videót is készített.

A 22 éves indiai férfi születésnapi ajándéka nagyjából 22 millió forintot ér, ennyit küldött bele a megáradt folyóba. Azért akadt ki ennyire, mert ő Jaguarra vágyott. Közösségi oldalán egy felvételt is közzétett aról, hogy a folyó partján hajt a kocsival, majd hagyja, hogy a jármű beleguruljon a vízbe – adta hírül az NDTV.

Bujtor István a mai napig üzen feleségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190811-bujtor-istvan-a-mai-napig-uzen-felesegenek.htmlBujtor Judit nem nézte meg férje halála óta egyetlen filmjét sem. Azt mondja, ha megnézné az egyiket, biztosan sírna és most már nem akar sírni. Bujtor István felesége azt mondja, férje a mai napi üzen neki. TV + SztárokOrigoFéltették barátai Mujahid Zolit, nehogy Szécsi Pál sorsára jussonhttp://www.life.hu/sztarok/20190811-feltettek-baratai-mujahid-zoli-enekest-nehogy-szecsi-pal-sorsara-jusson.htmlA tragikus sorsú Szécsi Pál dalait a mai napig több zenész is feldolgozza. Gyakran énekli őket Mujahid Zoli is, aki sorsközösséget érez Szécsivel. TV + Sztárok--Már nem titkolja szerelmét Tornóczky Anita: a Szigeten mulattakhttp://www.life.hu/sztarok/20190811-mar-nem-titkolja-szerelmet-tornoczky-anita-szigeten-mulattak.htmlNem hagyta ki idén sem a Sziget fesztivált Tornóczky Anita. Az egykori műsorvezető a párjával érkezett: úgy tűnik, ma már boldogan vállalja, szerelmes. TV + SztárokOrigoRégi fotóval vallott szerelmet Istenes Bence Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190811--regi-fotoval-vallott-szerelmet-istenes-bence-csobot-adel.htmlAz X-Faktor harmadik szériájában találkozott egykor Csobot Adél és Istenes Bence. A műsorvezető most egy dekoltázshangsúlyos képpel emlékszik vissza arra, mikor figyelt fel Adélra. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huSingh Viki tudja, hogy nem tökéletes, de büszke az alakjára - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-singh-viki-tudja-hogy-nem-tokeletes-de-buszke-alakjara.htmlSingh Viki nem bánja, hogy nem tökéletes a teste: megtanulta szeretni önmagát. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin élvezi a celebkedést: szerinte mindenki erre vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-gaspar-evelin-elvezi-a-celebkedest-szerinte-mindenki-erre-vagyik.htmlGáspár Evelinnek ugyan van diplomája, munkát mégsem talál, ezért úgy döntött, átadja magát a celebkedésnek: szerinte egyébként is mindenki erre vágyik. TV + Sztárok





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.