Egy magyar tűzoltó csapatot toborozna az amazonasi esőerdő megmentéséhez

Forrás: MTI/AP/Victor R. Caivano -
tűzvész tűzoltó felhívás Amazonas-medence Amazonas toborzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar tűzoltó csapatot toborozna a közösségi oldal segítségével, hogy megmentse az amazonasi esőerdőt.

Hetek óta pusztít a tűzvész az amazonasi esőerdőben. Több híresség és magánember is felajánlott már kisebb-nagyobb összeget azért, hogy megfékezzék a pusztítást. Vannak azonban olyanok is, akik tettekkel is segítenének, egy magyar tűzoltó például a közösségi oldalon tett közzé egy felhívást, amelyben szeretne toborozni egy tűzoltócsapatot.

Tűz az Amazonas-medencében Forrás: MTI/AP/Victor R. Caivano

Lángokban áll Földünk tüdeje, az amazonasi esőerdő. Amennyiben lenne lehetőség kijutni, és ott közös erővel megfékezni a tüzet, hozzájárulnánk Földünk megmentéséhez. Lenne olyan tűzoltó, aki bevállalná?” – szúrta ki Váli Péter bejegyzését a Bors.

A lap megkereste a férfit, aki elárulta, a misszióra már több százan jelentkeztek, köztük nyugalmazott tűzoltók, civilek és lelkészek.

Hat jármű ütközött az M7-esen Székesfehérvárnál, teljes útzárhttp://www.life.hu/news/20190826-hat-jarmu-utkozott-az-m7esen-szekesfehervarnal-teljes-utzar.htmlHat jármű ütközött össze az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán a 64-es kilométernél, Székesfehérvárnál. NewsOrigoEgy kutató bebizonyította, hogy a fák énekelnekhttp://www.life.hu/news/20190825-egy-kutato-bebizonyitotta-hogy-a-fak-enekelnek.htmlNico Georis amerikai "növényzenész" bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy a növények bizony énekelnek - írja a Bors. NewsOrigoKirálypitontól rettegnek Budapesten, a Római-partonhttp://www.life.hu/news/20190825-kiralypitontol-rettegnek-budapesten-a-romai-parton.htmlAz egyik Római-parti ház bejáratára írták ki, hogy elmászott egy királypiton augusztus 22-én. A tulajdonosa arra kérte a többi lakót, hogy aki látja, az azonnal jelezze. News--Közel három tonna kokaint foglaltak le a héten Rotterdam kikötőjébenhttp://www.life.hu/news/20190824-kozel-harom-tonna-kokaint-foglaltak-le-a-heten-rotterdam-kikotojeben-1.htmlKözel három tonna kokaint foglaltak le a hatóságok a héten a hollandiai Rotterdam kikötőjében. News--Kigyulladt egy lakás a X. kerületben, három gyerek megsérülthttp://www.life.hu/news/20190824-kigyulladt-egy-lakas-a-x-keruletben-harom-gyerek-megserult.htmlKigyulladt egy lakás a X. kerületben, a házban három gyermek tartózkodott, felnőtt nem volt velük. Mindannyian megsérültek, egyiküket életveszélyes állapotban szállították kórházba. NewsOrigoLiverpoolban meghalt egy négy hónapos kisbaba, miután a részeg anyja ráfeküdthttp://www.life.hu/news/20190823-liverpoolban-meghalt-egy-negyhonapos-kisbaba-miutan-a-reszeg-anyja-rafekudt.htmlRészegen ráfeküdt az anya a négy hónapos kislányára: a babát nem tudták megmenteni a szakemberek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.