törölköző tüzes masszázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első látásra akár életveszélyesnek is tűnhet az a masszázs, amelyet egy egyiptomi masszőr alkalmaz.

Abdel Rehim Sajid a Nílus-delta egyik kisvárosában különleges, és ősi technikát alkalmaz a vendégei testének felfrissítésére. A masszőr az úgynevezett tüzes törölközős eljárást végzi, amely állítólag kiváló az izomfájdalmakra. Először olajos masszázst kap a páciens, ezután több réteg törölköző kerül a vendég testére, a legfelső, alkohollal átnedvesítettet pedig meggyújtják. Az égés azonban nem tart sokáig, körülbelül 1 perc után eloltják a lángokat - írja a Euro News.

Megszüntetik a PET palackos italokat a Pécsi Egyetemenhttp://www.life.hu/news/20190917-megszuntetik-a-pet-palackos-italokat-a-pecsi-egyetemen.htmlMegszüntetik a műanyag PET palackos vizek, illetve italok beszerzését a Pécsi Egyetemen. NewsAFPKülönös vízi szörnyet videóztak a kínai Jangce folyóbanhttp://www.life.hu/news/20190917-kulonos-vizi-szornyet-videoztak-a-kinai-jangce-folyoban.htmlHasonló szörnyet fotóztak a kínai Jangce folyóban, mint a skóciai Loch Ness-ben. NewsOrigoCsak pár percre nem figyelt a rendőr: a letartóztatott pár a rendőrautó hátsó ülésén szexelthttp://www.life.hu/news/20190917-csak-par-percre-nem-figyelt-a-rendor-a-letartoztatott-par-a-rendorauto-hatso-ulesen-szexelt.htmlEgy részeg amerikai pár a rendőrautó hátsó ülésén esett egymásnak, miközben a rendőrség pár percre egyedül hagyta őket. NewsOrigoBorzasztóan csúnya szörnyhalat fogtak ki Norvégiábanhttp://www.life.hu/news/20190917-borzasztoan-csunya-szornyhalat-fogtak-ki-norvegiaban.htmlOscar Lundahl maga sem hitte el, mi akadt a horgára Andoya szigeténél: óriás szemű, hosszú farkú halatt fogott.News--Bízik a gyors felépülésben a lezuhant magyar artistahttp://www.life.hu/news/20190917-bizik-a-gyors-felepulesben-a-lezuhant-magyar-artista.htmlPicard Lili néhány nappal ezelőtt zuhant le a trapézról. Bár súlyos sérült szenvedett, az artista bízik abban, hogy hamar felépül és folytathatja karrierjét. NewsOrigoIdőjárás: markáns hidegfront érkezikhttp://www.life.hu/news/20190916-idojaras-markans-hidegfront-erkezik.htmlIdeje elővenni a pulóvereket, kedden egy markáns hidegfront hozza meg az őszt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.