Halottnak hitték Icát, akit hat évig láncra verve tartottak egy pincében

Forrás: Thinkstock -
rabság fogság lánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
N. Ilonát két évvel ezelőtt, karján és lábán láncokkal találták meg, ahogy Monor településen kukázott. Kiderült, hogy az asszonyt hat éve halottnak nyilvánították, miközben egy házaspár fogságában sínylődött.

Az ügy szeptember 23-i tárgyalásán Ica tett volna vallomást, ám ez végül elmaradt. Az asszonyt megtalálást követően kórházban ápolták, és míg fizikailag felépült, lelkileg azóta sincs jó állapotban, jelenleg egy intézet lakója, ahol kifejölt gondnok vigyáz rá - írja a Bors.

Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

A vallomástételt a gondoka az utolsó pillanatban mondta le, egy rokona szerint Ica még ma is retteg szembenézni fogvatartóival, és erről a gondnok is így vélekedett korábban: "Kitörölhetetlen nyomot hagyott benne ez az egész, nem csodálnám, ha soha többé nem merne a közelükbe menni. Félek is, mi lesz, amikor egy tárgyalóteremben kell majd állniuk. Azok az emberek olyasmit tettek vele, ami józan ésszel felfoghatatlan" – nyilatkozta a gondnok korábban a Borsnak.

A lap beszámolója szerint a tegnapi tárgyaláson a vádlottak ártatlanságukat bizonygatták, állításuk szerint ők befogadták a nőt, akit valószínűleg egy harmadik személy bántalmazhatott.

A Vénusz egykor lakható lehetetthttp://www.life.hu/news/20190924-a-venusz-egykor-lakhato-lehetett.htmlEgykor lakható lehetett a Vénusz: 2-3 milliárd éven át volt mérsékelt hőmérséklet és víz a bolygón, mígnem több mint 700 millió éve drámai átalakulások hatására megváltozott a planéta 80 százalékának felszíne.NewsOrigoTragédia: újabb gyermekgyilkosság sokkolja a közvéleményt Romániábanhttp://www.life.hu/news/20190923-tragedia-ujabb-gyermekgyilkossag-sokkolja-a-kozvelemenyt-romaniaban.htmlÚjabb gyermekgyilkosság sokkolja a közvéleményt Romániában a Caracalban eltűnt, majd feltehetőleg elrabolt, megerőszakolt és megölt tinilányok ügye után.News--Már 43 kutya pusztult el egy rejtélyes kórban Norvégiábanhttp://www.life.hu/news/20190923-mar-43-kutya-pusztut-el-egy-rejtelyes-korban-norvegiaban.htmlLegkevesebb 173 kutya megbetegedett abban a gyors lefolyású rejtélyes betegségben, amely a kutyákat tizedeli Norvégiában, a helyi hatóságok szerint 43 kutya pusztult el az ismeretlen kórban. NewsOrigoMegölte anyósát egy székesfehérvári férfihttp://www.life.hu/news/20190923-megolte-anyosat-egy-szekesfehervari-ferfi.htmlVégzett anyósával egy székesfehérvári férfi. NewsOrigoLecsapott Japánra a szezon 17. trópusi vihara: sokan megsérültekhttp://www.life.hu/news/20190922-lecsapott-japanra-a-szezon-17-tropusi-vihara-sokan-megserultek.htmlLecsapott Japánra a szezon 17. trópusi vihara, a Tapa, 19-en megsérültek, 300 légi járatot töröltek - számolt be vasárnap az NHK helyi közszolgálati televízió.News--Gyakori a panasz az újsághirdetések alapján rendelt termékeknélhttp://www.life.hu/news/20190921-gyakori-a-panasz-az-ujsaghirdetesek-alapjan-rendelt-termekeknel-fogyasztovedelem.htmlGyakran érkeznek panaszok a fogyasztóvédelemhez az újsághirdetések alapján rendelt termékek miatt - mondta Kispál Edit, a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének szóvivője az M1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.