Újabb információk kerültek elő Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügyében

Forrás: police.hu -
gyilkosság Novozánszki Fanni információ VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt novemberben tűnt el Novozánszki Fanni, akinek holttestére azóta sem bukkant rá a rendőrség. Bár a fiatal lány testét még keresik, két héttel az eltűnése után halottnak nyilvánították. Feltételezett gyilkosát pedig egy héttel a lány eltűnése után őrizetbe is vették.

Bár már két éve történt, hogy az egykori Való Világ játékosnak VV Fanninak nyoma veszett, a rendőrség még mindig nagy erőkkel nyomoz az ügyben. B. Lászlót, Fanni feltételezett gyilkosát szinte azonnal őrizetbe vették, majd néhány hónapja háziőrizetbe engedték.

A férfi nem ismeri be, hogy megölte a lányt, annyit azonban bevallott, hogy ő vitte le ölben az ájult Fannit az autójához. Arról, hogy kinek adta át és hol lehet, nem mond semmit.

B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével. Forrás: police.hu

Úgy tudni, a feltételezett gyilkos mielőtt találkozott Fannival,

a laptopján rákeresett arra, hogyan kell valakit elkábítani.

"Miután lezárult a nyomozás, az iratismertetésen betekinthettem az elkészült anyagok némelyikébe. Láttam végre azt a videót is, amin a férfi rogyadozó lábbal cipeli Fannit, látszik, alig bírja el a magatehetetlen lányt. Novozánszki Fanni hiányos öltözetben van a képen, a szoknyáját külön hozza magával a gyanúsított. Miközben viszi Fannit, még egy lakóval is találkozott, aki rákérdezett, mi történt a lánnyal. Erre azt felelte, hogy Fanni ittas, ezért kell így vinnie.A megtekintett iratok nekem arra utalnak, hogy a gyilkosa megfojthatta Fannit, majd a testét valahol a Dunába dobhatta. Szeretném cáfolni azt a tévhitet is, hogy Fanni és B. László között szerelmi vagy akár baráti kapcsolat lett volna, hiszen a férfi álnéven jelentkezett be a lányhoz, aki valószínűleg nem fogadta volna, ha tudja, ki készül hozzá. Talán rájött, hogy B. pénzt akar kicsalni tőle, ő pedig nem akart adni neki. Annyi igaz, hogy egy közös ismerősük összeismertette őket, de miután Fanni átlátott a férfi szándékain, többször már nem akart találkozni vele" - mondta el a család jogi képviselője, dr. Lichy József ügyvéd a Blikknek.

Autóbalesetet szenvedett a fiatal focista, Takács Mártonhttp://www.life.hu/news/20190924-autobalesetet-szenvedett-a-fiatal-focista-takacs-marton.htmlHétfőn délután szenvedett autóbalesetet a fiatal focista, Takács Márton. News--Világsztárok gratuláltak a Puskás-díjat első magyarként elnyerő Zsóri Dánielnekhttp://www.life.hu/news/20190924-vilagsztarok-gratulaltak-a-puskas-dijat-elso-magyarkent-elnyero-zsori-danielnek.htmlAz év legszebb góljáért járó elismerést vehetette át hétfőn este Zsóri Dániel, aki ezzel az első magyar lett, aki Puskás-díjat nyert. Meghatottságát növelte a rengeteg gratuláció is, amit többek között világhírű focistáktól kapott. NewsBennégett nyolc újszülött egy kórházi tűzben Algériábanhttp://www.life.hu/news/20190924-bennegett-nyolc-ujszulott-egy-korhazi-tuzben-algeriaban.htmlNyolc újszülött égett benn egy kórház szülészeti osztályán kitört tűzben Algéria keleti részén - közölték algériai sajtó- és hatósági források kedden.NewsThinkstockElhunyt Carl Ruiz, az ismert tévés séfhttp://www.life.hu/news/20190923-elhunyt-carl-ruiz-az-ismert-teves-sef.htmlElhunyt Carl Ruiz, az ismert tévés séf. Csak 44 éves volt. News--Tömegmészárlásra készülhetett a székesfehérvári asszony, aki több embert is benzinnel locsolt lehttp://www.life.hu/news/20190924-tomegmeszarlasra-keszulhetett-a-szekesfehervari-asszony-aki-tobb-embert-is-benzinnel-locsolt-le.htmlEgy székesfehérvári nő a város egyik legforgalmasabb terén benzinnel locsolt le több embert. Az ügy hátterében egy régi viszály és féltékenység állhat. News--Szülés közben, a kórházban halt meg egy diplomata felesége Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190923-szules-kozben-a-korhazban-halt-meg-egy-diplomata-koszovoi-felesege-budapesten.htmlEgy budapesti kórházban vesztette életét szülés közben a koszovói tévériporter, akit hazájában nagyra tartottak és most döbbenten állnak a történtek előtt. Ardita S. csupán 32 éves volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.