Ebben a kádban mossa hatalmas tomporát Kim Kardashian

Forrás: AboutHome -
fürdőszoba Kim Kardashian Michael Douglas Adam Levine Kanye West kád sztárok John Legend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még ha nincsenek is felesleges millióid egy luxusfürdőszoba kialakítására, álmodozni azért biztosan te is szeretsz. Összegyűjtöttünk hát négy olyan nem mindennapi fürdőt, amelyek kádjában világsztárok pihentetik bágyadt testüket egy fárasztó nap után. Te elfogadnád valamelyiket?

Kim Kardashian privát szentélye

Kim Kardashian és férje, Kanye West nem aprózták el a házvásárlást, tavaly költöztek be 20 millió dollárba kerülő, hatalmas luxuskastélyukba. Vityillójukhoz egy Dél-Franciaország hangulatát idéző birtok is társul, szőlőtőkékkel, medencékkel és különálló vendégházzal együtt. A villa egyik legizgalmasabb helyisége azonban minden bizonnyal Kim privát fürdőszobája – ha ezek a falak beszélni tudnának! Ez a kád kifejezetten a celebkirálynő megtisztulását és relaxációját szolgálja, hatalmas otthonukban ugyanis külön fürdőszobája van a férjnek és a feleségnek is.

Forrás: AboutHome

Adam Levine nem cifrázza túl

Márványfalak és spahangulat – a Maroon 5 szívtipró énekese, Adam Levine nem zsúfolt túl sok mindent a fürdőjébe. Egy vintage stílusú kád, egy kis asztal a csecsebecséknek és más semmi. Ja, mégis! Egy, a kádtól különálló, falra szerelt zuhanyfej. Kicsit furcsa megoldás.

Sztárok, akik luxusvillával lepték meg édesanyjukat

Amíg mi, halandó emberek egy szál virággal, néhány kedves szóval, esetleg kisebb csecsebecsékkel lepjük meg édesanyánkat anyák napján, addig a világsztárok nem aprózzák el az ajándékozást! Beyoncé például tavaly egy nyolc hálószobás vityillóval lepte meg a mamáját. És nem ő volt az egyetlen!

Forrás: AboutHome

Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones és egy cseppnyi romantika

Bár a sztárpár kapcsolata nem volt mindig zökkenőmentes, 2010-ben a kibékülés örömére Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones vásároltak egy gyönyörű, új házat. A Bedfordban található 19. századi kúriában hat hálószoba és hat fürdő található - köztük ez a tradicionális stílusú, márványlapokkal díszített fürdőszoba is. Arról nincs információnk, hogy vajon Michael Douglas is ezt a helyiséget használja-e, de inkább tudjuk elképzelni itt a bájos színésznőt, mint marcona férjét.

Forrás: AboutHome

Van, aki a szabadban szereti

Az énekes-dalszerző, John Legend nagyon szerethet a szabad ég alatt pancsikolni – legalábbis Los Angeles-i otthonában található kültéri fürdőszobájából erre következtetünk. Bár első ránézésre ez a különleges, bazaltból készült kád nem tűnik túl kényelmesnek, forró nyári estéken biztosan jó szolgálatot tesz.

Forrás: AboutHome
Ezt még biztos nem próbáltad - varázsold ragyogóvá a mosogatódat kólával!http://www.life.hu/otthon/20150504-hazi-praktikak-a-mosogato-tisztan-tartasara.htmlA mosogatód tisztán tartása nem nagy ördöngősség, néhány apró és leleményes praktikával könyedén csillogóvá varázsolhatod. Kövesd tippjeinket!OtthonThinkstockÍgy csempészd be a nap sugarait otthonodba - inspirálódj gyönyörű képeinkbőlhttp://www.life.hu/otthon/20150505-majus-honap-szine-a-lakberendezesben-a-sarga.htmlCsempészd be otthonodba a tavasz légiesen vidám árnyalatát! A hónap színe a sárga, használd hát bátran feltűnő, élettel teli, vagy visszafogottabb melegebb árnyalatait! Inspirálódj összeállításunkból! Otthon--Tökéletes teraszra vágysz? Ezeket a szempontokat mindenképpen tartsd szem előtthttp://www.life.hu/otthon/20150430-kulteri-terasz-es-erkely-burkolatok-elonyei-es-hatranyai.htmlEgész télen a megújult teraszodat tervezgetted? Kinézted a tökéletes kerti bútorokat, bevásároltál ötletes kiegészítőkből, de a burkolattal mindeddig nem foglalkoztál? Öreg hiba! Mutatjuk, mik azok a legfontosabb szempontok, amiket mindenképpen érdemes figyelembe venned a tökéletes teraszburkolat kiválasztásánál.Otthon--Különleges dizájn, egyedi technológia - erre még biztosan nem használtad a papírt! http://www.life.hu/otthon/20150428-kulonleges-egyedi-butorok-ujrahasznositott-papirbol.htmlPraktikus, pénztárcabarát, időtálló, strapabíró és papírból készül. Kitalálod, miről van szó? Dizájnos, kényelmes bútorokról - bútorokról papírból!OtthonOrigoKerüld el a szerelőt! Tisztítsd ki mosógépedet vegyszermentesen, néhány egyszerű trükkel! http://www.life.hu/otthon/20150428-vegyszermentes-olcso-hazi-praktikak-a-mosogep-tisztitasahoz.htmlFolytonos szélmalomharcot vívsz a vízkővel, a kellemetlen szagokkal és a penésszel? A mosógép tisztítását sokan félvállról veszik, pedig a halogatásnak komolyabb következményei is lehetnek. OtthonThinkstockElképesztő gyerekszobaötletek - ide még te is szívesen beköltöznél!http://www.life.hu/otthon/20150427-tematikus-gyerekszoba-lakberendezes-inspiraciok.htmlA te gyerkőcöd kiért rajong? Isteníti a kedvenc focistáját? Esetleg Superman a példaképe? A gyerekek képesek egy mesefilmért, egy szuperhősért vagy akár egy videojáték-szereplőért is őrülten lelkesedni, telitalálat lehet hát számukra egy tematikus gyerekszoba kialakítása. Mutatjuk ötleteinket!OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.