Ügyetlen betörő próbálta kirabolni Klapka Györgyöt

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
Klapka György betörés ügyetlen betörő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aranyat és ékszereket tervezett lopni Klapka György házából egy betörő. Ezek helyett azonban csak egy csokit tudott eltulajdonítani.

Klapka lakásának folyosóra néző ablakát felfeszítette valaki, majd feltúrta a lakást, és egy aranytömbre vetett szemet. Csak épp arra nem számított, hogy az csak egy aranytömbnek álcázott csoki, amit Klapka ajándékba kapott - számolt be a Blikk. A betörtő rájött, hogy csak egy csokoládé az a bizonyos arany, ezért földhöz vágta, és helyette inkább elvitte Klapka életrajzi könyvét.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

"Semmit nem tartok a lakásban. Az üzlet páncélszekré­nyében őrzöm az értéketet. Tegnap este nyolcig hallgattak ki az unokámmal, Almával együtt, aki éppen a lakásban lakott, de nem volt otthon. A rendőrök nagyon alaposak voltak, legalább tízen érkeztek, kutyákkal. Szag- és DNS-mintát is vettek" – mondta a vállalkozó.

Mivel a szomszédok sem hallottak semmi furcsát, Klapka arra gyanakszik, hogy a házba bejáratos személy lehetett a betörő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.