Ünnepi apróságok az otthonodba - Garantált karácsonyi hangulat!

karácsony advent otthon textil dekoráció mécses gyertya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepi dekorációnak nem kell feltétlenül a túlburjánzó giccsről szólnia, karácsonykor is érvényes ugyanis az az általános szabáy, miszerint a kevesebb néha több.

Éppen ezért a következőkben azoknak szeretnénk egy kis inspirációt nyújtani, akik csak egy-egy aprósággal szeretnének adventi hangulatot varázsolni otthonukban.

Karácsonyi fények

Néhány karácsonyi mécses vagy gyertya és az ünnepi hangulat azonnal belengi a szobát! Ma már rengeteg színben, méretben, formában kaphatóak, úgyhogy csak az ízlésedtől függ, hogy éppen piros, vagy éppen arany gyertyák adják majd meg lakásodnak az adventi atmoszférát.

1. Gyertyatartó koszorúval - Kika 2999 forint 2. Gyertyatartó - Kika 999 forint 3. Led csillag asztali dekoráció - IKEA 7990 forint 4. Led világító függődekoráció - IKEA 2290 forint 5. H&M Home 1290 forint 6. Illatos gyertya - Asia Center 450 forint 7. Asztali gyertya - Asia Center 1350 forint 8. Asztaldísz - Asia Center 2500 forint

Ha pedig otthonodat nem csak a karácsony fényeivel, hanem illatával is meg szeretnéd tölteni, akkor bátran válassz illatos mécseseket.

De azoknak sem kell lemondani a karácsonyi fényekről, akik bármilyen okból kifolyólag ódzkodnak a gyertyáktól, mécsesektől, ma már ezerféle elektomos gyertya van a boltok polcain, válagass hát bátran. Az alábbiakban összegyűjtöttük a mi kedvenceinket.

Ünnepi textilek

Ha nem akarsz túl direkt dekorációval készülni, akkor különböző ünnepi textilek használatával szinte észrevétlenül is megteremtheted otthonodban a karácsony hangulatát. Legyen szó akár egy pihe-puha díszpárnáról, vagy akár egy ötletes kiegészítőről, például egy mókás ajtódíszről, vagy széktakaróról. A választék ezen a téren is órási, bennünket az alábbi darabok fogtak meg a leginkább.

1. Kötött díszpárna - IKEA 3990 forint 2. Alátét - Stile Interio 2490 forint 3. Filc ajtódísz - Asia Center 1400 forint 4. Konyharuha - H&M Home 1290 forint 5. Alátét - Asia Center 600 forint 6. Mikroszálas takaró -Kika 9990 forint 7. Széktakaró - Jysk 750 forint 8. Cúgfogó ablakpárna - Butlers 5990 forint

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.