faldekoráció otthon kreatív csináld magad festés lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unod otthonod egyszínű, fantáziátlan falait? Változtass rajta! Nem kell nagy befektetés hozzá, csupán egy kis kreativitás, és lakásodat pillanatok alatt élettel töltöd majd meg.

Ami a hajadon, az a faladon

Néhány éve az egész világot meghódította az ombre hajfestési technika, amely a kifutók világából pillanatok alatt átszivárgott a lakberendezési trendekbe is. Maga a francia szó egyébként árnyékot jelent, lényege pedig a színátmenetben rejlik. Számtalan variációja létezik, az egészen finom, természetes átmenetektől az extrém kontrasztokig. Kísérletezőkedvűeknek tökéletes!

Forrás: Press Loft

Madarak szárnyán

A falmatricákban megannyi lehetőség rejlik: rengetek mintában kaphatók, és a felragasztásuk is pofonegyszerű. Ha nincs túl nagy kézügyességed, mégis szeretnél egy kis színt vinni a szürke hétköznapokba, a falmatrica a tökéletes megoldás számodra.

Forrás: Press Loft

A szavak ereje

Látványos, egyedi, kifejezheted vele személyiségedet - a nagyobb lakberendezési üzletekben kész betűket is vásárolhatsz, de akár te magad is nekiállhatsz. Ha elég bátornak érzed magad, egy korábbi cikkünkben ellesheted a betűdekoráció-készítés technikáját.

Forrás: Press Loft

Repülő szőnyeg a 21. században

A faliszőnyeg hallatán azonnal nagymamád falát beborító förmedvény jut eszedbe? Öreg hiba! Egy-egy modern, akár extrém darab tökéletesen megállja a helyét a 21. századi otthonokban is.

Forrás: Press Loft

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.