Eszméletlenül luxi, de totál felesleges fürdőszobai kiegészítők

fürdőszoba luxus otthon kiegészítők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig azt gondoltad, hogy otthonod fürdőszobája minden szükséges kiegészítővel fel van szerelve, akkor most készítsd fel magad a csalódásra. Egy világító vécécsésze vagy übercuki bagolytaposó nélkül nem élet az élet. Lehet, hogy ez idáig még a létezésükről sem tudtál, de garantáljuk, hogy cikkünk elolvasása után mindent be akarsz majd szerezni.

Kefe ül a fűben

Ha igazán stílusos szeretnél lenni, ugyan mi másban is tartanád a fogkeféidet, mintegy egy zöld gyepet formáló fogkefetartóban? Ha a fürdőszobádat egyébként is zöldellő rét témájában rendezted be, akkor neked ez a kiegészítő kötelező.

Forrás: Container Store

Nincs több könnycsepp

Ha a divat és a praktikum találkozik, abból igazán egyedi dolgok születnek. Mint például ez a csinos kis gumisatyi, amit a gyereked fejére kell ráccuppantani, hogy fürdetés közben ne menjen a szemébe a víz. Nincs több lecsurranó hab, nincs több könnycsepp.

Forrás: eCrater

Hogy biztosan beletalálj

...éjszaka is. Más célt egyszerűen nem szolgálhat ez a csoda. A szerkezet mozgásérzékelővel van ellátva, tehát ahogy megszimatolja, hogy a vécé közelében vagy, indítja is a diszkófényeket. A különleges vécékütyü nyolc színben is kapható, és az Amazonról könnyedén beszerezheted.

Forrás: Youtube

Bagolytaposó

Cukiságfaktor kimaxolva: szerezz a kádadba vagy tusolódba zöld, bagoly formájú csúszásgátlókat. Örömmel fogod a kis szárnyasok fejét taposni azzal a tudattal, hogy segítségükkel végre bátran ugrálhatsz ki és be fürdés közben.

Forrás: Bed Bath and Beyond

Egy mámoros ölelés

Mire vágyik minden ember, miután kiszáll a kádból, tusoló alól? Egy pihe-puha, meleg törülközőre. Nos, a meleg törülközők mámoros ölelése nem álom többé, ezzel a masinával végre folyamatosan megfelelő hőfokon tarthatod a törcsijeidet.

Forrás: Bed Bath and Beyond

Einstein is megirigyelné

Na mikor jutnak az ember eszébe a legzseniálisabb világmegváltó ötletek? Hát persze, hogy fürdés közben. És mi történik ezekkel az ötletekkel fürdés után? A lefolyóban végzik, a habbal együtt. Eddig ez történt, ezentúl végre lehetőséged lesz feljegyezni fürdés közbeni gondolataidat ennek a vízálló jegyzetfüzetnek a segítségével. Végre!

Forrás: Amazon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.