Töltsd a vakációdat a legnagyobb sztárok egykori otthonában

Forrás: AIRBNB -
Vakáció ház luxus Denzel Washington Frank Sinatra Julie Andrews Jimi Hendrix Cher ingatlan otthon sztárok Hollywood nyaraló luxusapartman Sonny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is arra vágytál, hogy úgy élj, akár egy hollywoodi sztár? Itt az alkalom, kezdhetsz gyűjtögetni! Tölts el pár napot a legnagyobb legendák otthonában. 

Az Airbnb és a HomeAway szállásmegosztó oldalaknak hála most bárki kibérelheti nyári vakációja idején az alábbi hírességek egykori luxusingatlanjait..

Julie Andrews

A legendás színésznő modern házikója New York állam északi részén található egy háromhektáros, buján zöldellő birtokon, nem messze Hudson, Woodstock és New Paltz városától. Az ingatlanhoz két hálószoba, két és fél fürdőszoba, táncstúdió, valamint a "írótorony" is tartozik, amelyről csodálatos kilátás nyílik a tájra. Érdekesség, hogy korábban Willem Dafoe színész is lakott már itt.

Ára: 100 533 Ft/éjszaka

Forrás: AIRBNB

Forrás: AIRBNB

Frank Sinatra

Itt az alkalom, hogy kibéreld az Öreg Kékszemű egykori álomházát. A házat 1947-ben E. Stewart Williams, Palm Springs-i építész tervezte Sinatra megbízásából. Az ingatlanban négy hálószoba található, de tartozik hozzá természetesen egy medence is, ráadásul jó néhány Sinatra-relikvia is fellelhető benne.

Ára: 710 500 Ft/éjszaka

Forrás: luxury.homeaway.com

Forrás: luxury.homeaway.com

Denzel Washington

Ha olyan nyaralóba vágyódsz, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik az óceánra, akkor ne keress tovább, Denzel Washington egykori három hálószobás, két fürdőszobás malibui háza tökéletes választás lehet. Az ingatlanhoz tartozik egy edzőterem, egy vendégház, medence és jakuzzi és kilátás az óceánra és a hegyekre. A ház korábbi tulajdonosa volt többek között Jimmy Page angol gitáros is.

Ára: 141 318 Ft/éjszaka

Forrás: AIRBNB

Forrás: AIRBNB

Sonny és Cher

Tölts el pár napot a legendás duó, Sonny és Cher egykori közös Palm Springs-i otthonában. A Villa Carmelita névre keresztelt ingatlanban öt hálószoba, öt fürdőszoba található, és természetesen innen sem hiányozhat egy hívogató úszómedence. Az ingatlan szomszédságában lakik egyébként egy másik legenda, Barry Manilow.

Ára: 262 000 Ft/éjszaka

Forrás: homeaway.co.uk

Forrás: homeaway.co.uk

Jimi Hendrix

Ha Mauira készülsz, és éppen szállást keresgélsz, akkor feltétlenül csapj le erre a lehetőségre. Ez az 1930-as években épült mézeskalács házikó az 1970-es években Jimi Hendrix lakóhelyéül szolgált. Nem véletlenül hívtuk mézeskalács háznak, ugyanis az épület neve tényleg ez, Gingerbread House. A házhoz egy kedves kis kert is tartozik, a birtokot pedig egy folyó is átszeli.

Ára: 50 471 Ft/éjszaka

Forrás: AIRBNB

Forrás: AIRBNB
Serpenyőt tisztítani krumplival? 5 filléres trükk, amire eddig nem is gondoltálhttp://www.life.hu/otthon/20160614-filleres-csinald-magad-takaritasi-tippek.htmlKönnyítsd meg az életed és kíméld meg a pénztárcád egyszerű, de annál nagyszerűbb háztartási trükkökkel. Mutatjuk, milyen alternatív megoldások léteznek a drága tisztítószerek kiváltására. Otthon--Érdekességek Hillary és Bill Clinton családi fészkérőlhttp://www.life.hu/otthon/20160614-erdekessegek-hillary-clinton-es-bill-clinton-otthonarol.htmlHa már korábbi cikkünkben közelebbről is bemutattuk, sőt néhány meglepő érdekességet is elárultunk a republikánus elnökjelöltté lett ingatlanmogul, Donald Trump káprázatos luxusotthonáról, akkor most jöjjön a másik oldal is – lássuk, milyen házban éldegél a demokrata elnökjelölt Hillary és az exelnök Bill Clinton. Otthon--Esküvőre készülsz? Mutatjuk, milyen aprósággal lepd meg a násznépethttp://www.life.hu/otthon/20160608-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-vloggere-eskuvoi-ajandekot-keszit.htmlAz esküvődre készülsz, de még nem tudod, hogy milyen apró ajándékkal köszönd meg a násznépnek, hogy részt vettek életed nagy napján? Molnár Gina, a Ginappi a műhely bloggere egy olyan kreatív ötletet mutat, amely garantáltan mindenkit levesz majd a lábáról. Otthon--A világ legkülönlegesebb templomaihttp://www.life.hu/otthon/20160608-a-vilag-legkulonlegesebb-templomai.htmlLehetsz vallásos vagy vallástalan, a következő épületektől valószínűleg neked is tátva marad a szád. Az alábbiakban összegyűjtöttük a világ öt legkülönlegesebb templomát. OtthonAFPÍgy lett Bruce Willisből vendéglátós - Sztárok luxuséttermeihttp://www.life.hu/otthon/20160608-sztarok-luxus-ettermei.htmlA sztárság csúcsán sok híresség dönt úgy, hogy megkeresett millióit egy vállalkozásba fekteti be. Vannak, akik luxusszállodákat nyitnak, mások inkább a vendéglátás felé kacsingatnak. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan luxuséttermet, amelyet hírességek alapítottak. Otthon--Vége a találgatásnak: erre a vityillóra cseréli a Fehér Házat Obama és családjahttp://www.life.hu/otthon/20160601-barack-obama-es-csaladja-ebbe-a-hazba-koltozik-a-feher-hazbol.htmlNincs több kétely és álmatlan éjszaka, végre valahára kiderült, hova költözik Barack Obama és családja, miután 2017 januárjában véget ér majd az amerikai államfő második elnöki ciklusa. Nem éppen a Fehér Ház, de azért megteszi. OtthonAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.