Érdekességek Taylor Swift káprázatos villájáról

Forrás: zillow.com -
Rhode Island luxus otthon Taylor Swift villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy a fiatal énekesnő Rhode Island-i luxusotthonából egyszerűen eszméletlen a kilátás – legalábbis a képek tanúsága szerint. De nem csak ezért különleges ez a káprázatos birtok – lássuk, milyen érdekességeket érdemes még tudni a világ legjobban fizetett sztárjának otthonáról.
  • A vityilló 1930-ban épült, összesen 16 szoba található benne, ezek közül "csak" nyolc a hálószoba. A házhoz tartozik egy 5,25 hektáros kert is, sőt az épület mellett húzódó 65 méteres partvonal is kizárólag az övé.
A partszakasz is Swift kisasszony tulajdona Forrás: zillow.com
  • Az ingatlan annyira flancos, hogy még nevet is kapott, High Watch, azaz Magas Les névre hallgat.
A High Watch villa és a hozzá tartozó 25,5 hektáros kert Forrás: zillow.com
  • Mielőtt az énekesnő megvásárolta volna, az ingatlan egy olajmágnás örökösnő, Rebekah West Harkness tulajdonában volt, aki odavolt a balettért. Olyannyira, hogy az asszony nyaranta balett-táncosokat hívott otthonába, hogy a gyepen gyakoroljanak.
A 16 szobás ingatlan kicsit közelebbről Forrás: zillow.com
  • Taylor Swift egy rakat pénzt fizetett a házért, nem kevesebb, mint 17,75 millió dollárt, azaz 5,1 milliárd forintot.
A nappali Forrás: zillow.com
  • Taylorra kicsit kiakadtak a szomszédok, amikor az énekesnő drótkerítést húzatott fel a birtoka körül.
Kilátás az óceánra Forrás: zillow.com
  • Ha igazi Taylor Swift-rajongó vagy, akár még nyaralhatsz is az énekesnő szomszédságában, 1000 dollár/éj fejében. A közeli Ocean House nevű villa teraszáról káprázatos kilátás nyílik az óceánra, na meg Swift birtokára.
Az énekesnő rendszeresen szervez hatalmas partikat a birtokán Forrás: Instagram/taylorswift
A hónap színe: a vibráló vérnarancshttp://www.life.hu/otthon/20160803-augusztus-honap-szine-a-vernarancs.htmlAugusztus hónap színének egy vibráló, vidám árnyalatot választottuk: a vérnarancs szín egy csapásra élettel tölti majd meg otthonodat. Otthon--Enyészet vagy újrahasznosítás - Vajon mi vár a riói olimpia helyszíneire?http://www.life.hu/otthon/20160802-milyen-sorsra-jut-a-rioi-olimpiai-falu-az-olimpia-utan.htmlHolnap végre elstartol az oly régóta várt XXXI. nyári olimpiai játékok, a következő 16 napban az egész világ Rio de Janeiróra fog figyelni. A Life.hu szerkesztősége természetesen egy emberként fog szurkolni a magyar csapatért, de a sportolók teljesítményén kívül egyvalamire még nagyon kíváncsiak leszünk: milyen sors vár majd vajon az olimpiai falura a nyári játékok befejeztével? Otthon--Ámulatba ejtő könyvtárak a világbólhttp://www.life.hu/otthon/20160728-a-vilag-legszebb-konyvtarai.htmlAki a könyveket szereti... Annak az alábbi válogatástól garantáltan tátva marad a szája. Összegyűjtöttünk öt káprázatosan szép könyvtárat a világ minden tájáról. Otthon--Tények, amiket soha nem akarnál tudni a hálószobádrólhttp://www.life.hu/otthon/20160718-10-undorito-teny-a-haloszobarol.htmlMi lenne, ha azt mondanánk, a helyiségben, ahol nagyjából az életed harmadát töltöd, cifrábbnál cifrább mikroorganizmusok töltik békés boldogságban mindennapjaikat? Íme, a csúf igazság a hálószobádról, annak nem kívánatos lakóiról, és arról, hogyan tudsz tőlük – vagy legalább néhányuktól – megszabadulni. Otthon--Elhagyatott helyek, szellemvárosok a filmvásznonhttp://www.life.hu/otthon/20160719-hires-filmek-elhagyatott-forgatasi-helyszinei.htmlAz elhagyott szellemvárosokért nem csak a turisták, a filmrendezők is odavannak. Jó néhány kísérteties hely köszönt már vissza a fimvászonról, a következőkben ezekből válogattunk. OtthonAFPKiderült: ezek a legrondább színek a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20160713-kiderult-ezek-a-legrondabb-szinek-a-lakberendezesben.htmlTudjuk jól, ízlések és pofonok. Mindenkinek vannak kedvenc színei, és vannak természetesen olyan árnyalatok is, amelyek láttán a hideg futkos az ember hátán. Az ember szubjektív véleménye mellett azonban kutatások is vannak, amelyek megállapítják, mely színeket nevezhetünk rondának, avagy szépnek. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.