Tom Jones palotája 2,2 milliárd forintért a tiéd lehet

palota Tom Jones villa eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Jones pazar villája eladósorba került. Mondjuk ennyi pénze nem tudni kinek van, de biztos akad majd vevő a csodás palotára. 

A híres popénekes Beverly Hills-i villája eladó, és nem kevesebb, mint 2 milliárd 278 millió forintot kell fizetnie annak, aki szeretné birtokba venni a luxusotthont.

Tom Jones Forrás: Getty Images

Az óriási palotából elképesztő kilátás nyílik Los Angelesre, amit ennél jóval olcsóbban vásárolt meg a sztár még 1998-ban. A házhoz hatalmas kerti medence, gyönyörű, makuláltan füves terület, napozó ágyak és pálmafák is tartoznak.

Belül pedig pazar szobrok, méregdrága állatbundák és nagy értékű antik bútorok találhatóak, nem beszélve az arany baldachinos ágyról sem.

A bejáratnál óriási szökőkút ágaskodik, a kertet pedig körbe hatalmas sövény veszi körül, hogy ne tudjanak a szomszédok bámészkodni - írta meg az Express.

Eladó George Michael luxusbirodalma

George Michael több lábbal állt a földön: nem csak az éneklésből élt, hanem ingatlanokba is fektetett tőkét. Most azonban az egyik birtoka eladósorba került. Íme néhány fotó a fényüző villáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.