Egy kaliforniai nyaralóval lepte meg magát Mila Kunis és Ashton Kutcher

Forrás: trulia.com -
Ashton Kutcher Mila Kunis Kalifornia nyaraló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészpár élete egyre teljesebbé válik; csodás nyaralót vásároltak, potom 10 millió dollárért. A kényeztető pihenésért ráadásul nem is kell repülőre vagy hajóra szállniuk, hiszen új házuk csupán pár órára van Beverly Hills-i otthonuktól.

Carpinteria egy nyugodt tengerparti város Santa Barbara szomszédságában. Mindössze 13 ezer lakosával békés és csendes városka – épp ez teszi tökéletes, paparazzomentes övezetté. Annak ellenére, hogy Natalie Portman vásárolt egy tengerparti házat a közeli Montecitóban, erre a kaliforniai szegletre csak a közelmúltban figyeltek fel a hollywoodi hírességek.

Tökéletes hely a kikapcsolódásra Forrás: trulia.com

Kutcher és Kunis klasszikus kaliforniai tengerparti háza egy kétemeletes, 310 négyzetméteres meghitt fészek, gyönyörű panorámával a tengerre. Tökéletes hely a kikapcsolódásra az immár kétgyermekes család számára. Az ingatlan hat hálószobával, hat fürdőszobával, egy kis vendégházzal és jó néhány tágas és világos belsőtérrel rendelkezik – amelyekben a klasszikus kaliforniai stílus köszön vissza.

Olvadozunk! Így ismerkedett meg Ashton Kutcher és Mila Kunis

Több éve tart Demi Moore exe és a különleges szépségű színésznő kapcsolata. Mila még mindig jól emlékszik arra, hogyan ismerte meg Ashton Kutchert, amit most el is mesél!

A nappali kandallója és a strandra néző padlótól a mennyezetig érő üvegablakok nyugodt légkört biztosítanak, amely a hangulatot az egész házra kiterjeszti. A lenyűgöző tölgyfa padló és a fehér boltíves mennyezetek tökéletes egységet alkotnak.

Nézd meg galériánkat, és járd végig a hollywoodi család új, álomszerű tengerparti házát.

/1706/Mila_201762314030

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.