Meg Ryan eladta egyedülálló fekete-fehér lakását

Fotó: Evan Joseph -
Meg Ryan fekete-fehér monokróm sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg Ryan már-már fanatikusan újít, majd ad el lakásokat. A sorban ez a kilencedig, melyet megvett, stílusosan és luxustól kicsit sem mentesen felújított, majd eladott - 9,84 millió dollárért. A SoHo-i ingatlan egy érdekes, kísérletező stílust képvisel – bár nem tiszta formájában -, melyről már korábban mi is írtunk, nevezetesen a monokrómot.

Az építész Joel Barkleyt és a tervező Monique Gibsont kérte fel Ryan, hogy álmodják és valósítsák meg ennek a 410 négyzetméteres lakásnak főnixként való újjáéledését. Az „alapanyagra" nem lehetett panasz, már önmagában a több mint egy tucat nagyméretű ablak is kiváló inspirációt és a színek tekintetében roppant szabadságot adott az alkotóknak.

A lakás az építész Joel Barkley és a tervező Monique Gibson kézjegyeit viseli Fotó: Evan Joseph

Az 1888-ban épült házban padlótól a mennyezetig érő francia ajtók, ébenfa padlóburkolatok, nagyméretű médiaterem és sok téglafal található.

A ház formatervezése többnyire monokromatikus. Sok helyiségben a matt fekete díszlécek tiszta határokat biztosítanak a fehér színű skandináv stílusú témákhoz. Némi lágyításként, a mélyfából készült bútorok adnak meleget az egyébként fekete-fehér helyiségeknek.

A színésznő 2014-ben vásárolta 8 millió dollárért. Többet szeretett volna érte kapni, mint amennyiért végül eladta, de úgy tűnik, hogy ez a fajta stílus, manapság csak ennyit ér. Pár hónapig volt csupán a piacon, és így is abszolút nyereséggel zárta az üzletet Ryan, bár arról nincs információ, hogy a szakemberek és a belső tér végül mekkora összegre rúgott.

/1707/Meg_R20177281074

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.