Prince tovább él a róla elnevezett színben is

Forrás: Northfoto, Pressloft -
bíbor Prince lila szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megalkottak egy új színt a nagyszerű zenészlegenda, Prince tiszteletére. Az 1984-es Purple Rain album óta hozzátartozott a bíbor szín, ám csupán halála után vált kézzelfogható névjegyévé.

A Pantone Color Intézet, amely az aktuális színpalettákért, az új színárnyalatok megalkotásáért, valamint elnevezésükért felel, idén igazán nagyot alkotott. Prince - a rajongók körében elterjedt - beceneve is The Purple One volt, így nem meglepő, hogy egy lilaárnyalattal gondoskodik az Intézet a zenész családjával karöltve arról, hogy az elhunyt zenész ebben is tovább élhessen. A lila szín mondhatni egybeforrt Prince alakjával és zenéjével.

Prince tovább él a róla elnevezett színben is Forrás: Northfoto, Pressloft

Ez hihetetlen módja hagyatékának gazdagítására, ezáltal örökké élhet - mondta Troy Carter, Prince hagyatékának egyik kezelője.

Selena Gomez is színbirtokos

Végre eljött a Selena Gomez-rajongók ideje, egy festékgyártó cég ugyanis gyönyörű új árnyalatot nevezett el az énekesnőről. Mutatjuk, hogyan csempészd be a revival színt az otthonodba.

A Love Symbol #2 elnevezésű bíborárnyalatot Prince híres és természetesen egyedi Yamaha zongorájának színe inspirálta.

A Love Symbol #2 elnevezésű bíborárnyalatot Prince híres és természetesen egyedi Yamaha zongorájának színe inspirálta Forrás: Pressloft

Ezután Prince neve mostantól nem csupán a zene, hanem a divat és a kultúra világával is egybeforrt. Hónapok kérdése, és egész biztosan viselhetünk „Prince árnyalatú" kabátot, vagy épp vehetünk ilyen körömlakkot, de akár az otthonunk különböző helyiségeivel is adózhatunk a herceg előtt. Lássuk, miként!

A bíbor árnyalat magában hordozza a kék stabilitását és a piros energiáját; a nemességet, a luxust szimbolizálja Forrás: Pressloft

A liláról mint a lakberendezés frissítő színéről korábban már írtunk. A lila a mértékletesség színe, egyfajta egyensúly ég és föld között. A bíbor árnyalat magában hordozza a kék stabilitását és a piros energiáját. A nemességet, a luxust szimbolizálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.