Eva Longoria igazi ingatlanmogul: 1 milliárdos házát 4 milliárdosra cserélte

2018.05.30. 18:00

Eva Longoria hamarosan életet ad gyermekének, de előtte még kisebb-nagyobb üzleti ügyeket intéz. Többek között túl akar adni 2006-ban vásárolt villáján is, amit több mint 1 milliárd forintnak megfelelő összegért dobtak piacra. De nem kell félteni, nemrégiben vásárolt 4 milliárdos villája kárpótolja a veszteségért. 

Nagyjából 1 milliárd 40 millió forintnak megfelelő összegért (3,795 millió dollár) dobták piacra Eva Longoria Hollywood Hills negyedben található villáját. A hírek szerint a 42 éves színésznő abban reménykedik, hogy a háromemeletes villa elkel, mielőtt nyár elején megszületne első gyermeke.

Eva Longoria eladja Hollywood Hillsben lévő luxusotthonátForrás: AFP, MLS

A 800 négyzetméteres ingatlant 2006-ban vásárolta meg a Született feleségek sztárja 3,6 millió dollárért, ami nagyjából 987 millió forintnak felel meg. Az ingatlan a hirdetés szerint modern mediterrán stílusban épült. A három emeletet egy kovácsoltvas korláttal megálmodott csigalépcső köti össze. A házban hat hálószoba és kilenc fürdőszoba található. A nagy hálószobához kandalló és egy hatalmas gardrób is tartozik. A hálóból természetesen külön fürdő is nyílik, amiben hidromasszázzsal épített kád, gőzkabin és gázkandalló is van.

A földszinten egy amerikai konyhás nappali található két kandallóval. Innen nyílik a hatalmas terasz. A házban edzőterem, iroda és borospince is van. Az ingatlan körül magas sövény emelkedik, ez tartja távol a nézelődőket a szabadtéri spa részlegtől és medencétől. A kertben szabadtéri konyha és grillező is van, a kilátás a hegyekre csak hab a tortán. Az alsó szinten csúcstechnológiás moziszoba található.

Tekintsd meg a házról készült galériát:

Forrás: MLS

Eva Longoriának természetesen nem ez az egyetlen háza, sőt ez még a legkisebb, legolcsóbb ingatlanok között van. A Laurel Canyon felett elhelyezkedő ingatlant Tom Cruise-tól vásárolta 2015-ben 11,4 millió dollárért. Az ingatlan jelenleg 14 millió dollárt ér, és 2017-ben piacra is dobta a színésznő. Azt azonban nem tudni, hogy végül el is kelt-e.

A színésznő birtokában van egy Beverly Hills-i villa is, amit 2017-ben vásárolt férjével. Az ezer négyzetméteres házhoz borospince és kóstolóterem, illetve teniszpálya és úszómedence is tartozik. A 13,5 millió dollárért (közel 4 milliárd forint) vásárolt ingatlan kétségtelenül lepipálja a most áruba bocsátott házat. Valószínűleg gyermeküket is ebben az otthonban akarják felnevelni. És még mindig nincs vége a sornak: San Antonióban, Texasban is van egy 325 négyzetméteres ingatlanja, ami a szülőhelyétől Corpus Christitől nem messze fekszik, illetve Malibuban is van egy kisebb kúria Eva Longoria nevén, a Zuma Beachen.

Nézd meg a színésznő Beverly Hills-i villájáról készült galériánkat:

Forrás: MLS
Eva LongoriaHollywoodingatlan