Kertes házba költözött családjával Pál Dénes

Pál Dénes otthon család énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénes, kedvese, Heni és két és fél hónapos kislányuk kertes házba költöztek. Az énekes úgy véli, nem is volt annyira nehéz az átcuccolás, mint gondolták.

"Sokat aludt és nyugodt baba volt mindvégig. A nagyszülők segítettek be, náluk volt, amikor az egyik vagy a másik lakásban dobozoltunk és szereltünk. Előbbit inkább Heni, utóbbit én vállaltam magamra" - mondta el a Vasárnapi Blikknek Dénes - ahol fotókat is láthatsz új otthonukról -, és hozzátette, hogy mindketten kertes házban nőttek fel, ezért szerették volna, ha közös lányuk, Panni sincs ezzel másképp.

Dénes és Heni szerelme munkakapcsolatból alakult ki, ráadásul eleinte szomszédok voltak. "Klasszikus összeköltözés sosem volt. Egyre többször aludt nálam és a cuccai is szépen lassan átkerültek hozzám" – mesélte az énekes.

"Már régóta keresgéltünk, mostanra sikerült megtalálni a megfelelő otthont. Agglomerációban vagyunk, de negyedóra alatt be lehet érni a városba. A pesti oldalon maradtunk, hogy a rokonság is a közelben legyen (...) Nyugodt környezetben vagyunk, a kert előnyeiről beszélni sem kell. Lili kutyánknak is sokkal jobb lesz így, nem a betonon kell futkosnia, hanem a kertben játszhat bármikor. Az sem utolsó szempont, hogy nekünk sem kell annyiszor lecaplatni vele a lépcsőn, hogy kivigyük levegőzni" - tette hozzá.

Fotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.