2018 legszebb és legkreatívabb hazai otthonai

magyar belsőépítészet álomotthon építész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar belsőépítészek és építészek munkáját mindig is nagyra becsültük. Épp ezért az általuk megálmodott és megvalósított hazai álomotthonokkal rendszeresen találkozhatsz az oldalunkon. A következőkben az idei év három legnépszerűbb ilyen típusú otthonát hoztuk el.

Egy pilisi ház döbbenetes átalakulása

Egy Pilisben élő család szerette volna átalakítani otthonát, ami szinte hihetetlen módon sikerült. A tulajdonosokat elsősorban a bejárat-konyha-nappali triumvirátus nyomasztotta. A belsőépítész több variációt is felvázolt a megrendelőknek, amelyek közül végül sikerült megtalálni azt, ami megfelelt mind az esztétikum, mind a praktikum szempontjából. Ezt a látványos változást nem szabad kihagynod. ITT tudod megnézni az előtte-utána képeket.

A pilisi ház átalakulás után Forrás: geppetto.hu

Egy budapesti kertvárosi ház besárgulása

A XVII. kerületi, kertvárosi ház átalakítását mutattuk be. A kétgyerekes, fiatal házaspár belevágott egy ikerház felének megvásárlásába, majd belsőépítészhez fordultak, igen határozott elképzelésekkel. A szürke mellett a sárga lett a meghatározó szín. A végeredmény modern, vagány és igen egyedi lett. IDE kattintva tudod megnézni.

A sárga szín feldobta az étkezőt és nappalit is Forrás: lakberendezo.net

Egy kétgenerációs luxus családi ház újratöltve

Az előző kettővel ellentétben ebben az esetben nem egy meglévő ház felújítását mutattuk be. Ez a két ház egy fiatal tervezőpáros munkája. A megbízóik – akiknek már felnőtt gyermekei vannak - elképzelése funkcionális szempontból csupán annyi volt, hogy két család úgy tudjon a házban élni, hogy ne zavarják egymás életét, de mégis közel legyenek egymáshoz. A Rókahegyen álló ház egyenként két, 135 négyzetméter alapterületű luxuslakásból áll. A megvalósítás teljesen egyedi, az igényes kertvárosias építészeti minőséget testesíti meg, melyet ITT tudsz megnézni.

A kétgenerációs luxus családi ház Forrás: rla.hu
Álomotthonok - A luxus és a giccs hihetetlen párosításahttp://www.life.hu/otthon/20181118-alomotthonok-a-luxus-es-a-giccs-hihetetlen-parositasa-miami-beach.htmlEbben az otthonban minden tárgynak, minden bútornak külön története van. Első pillantásra giccsparádénak tűnhet ez a Miami Beach-i ház, de megismerve tulajdonosának motivációját és a berendezés kiválasztásának igényességét, lehetséges, hogy másként fogod látni. OtthonOrigoMedveczky Ilona otthona karácsonyi pompában úszik: videóhttp://www.life.hu/otthon/20181214-medveczky-ilona-otthona-karacsonyi-pompaban-uszik-video.htmlEgyre többen díszítik fel az otthonukon kívül a karácsonyfájukat is december első felében. Így tett a táncművésznő is, ám talán egy csöppet túlzásba esett. Otthon--Méregdrága lakberendezés: nézz körbe a luxuscuccok közötthttp://www.life.hu/otthon/20181030-meregdraga-lakberendezes-nezz-korbe-a-luxus-cuccok-kozott.htmlNem kell sokáig keresgélnünk, hogy túlárazott, méregdrága termékekre bukkanjunk. A most következőkben olyanokat hoztunk, amelyek itt-ott ugyan aranyozottak, márványalapon fekszenek, neves tervezők keze nyomát viselik, de a hozzájuk rendelt árakkal kissé megszaladt a gyártó tolla. OtthonOrigoMeghatározó házak és épületek – felismered a sorozatokat? – KVÍZhttp://www.life.hu/otthon/20181125-meghatarozo-hazak-es-epuletek-felismered-a-sorozatokat-kviz.htmlMi imádjuk a sorozatokat, melyek több évadon át vezetnek minket a maguk teremtette világban, hol nevetésre, hol sírása, hol pedig felháborodásra késztetve. A rajongók akár egyetlen képkockából is képesek felismerni kedvenceiket, de mi most kissé könnyítettünk. Olyan épületeket emeltünk ki, amelyeknek vagy jelentős szerepe volt az adott sorozatban, vagy nagyon gyakran láthattuk benne. Felkészültél? Akkor irány a kvíz! OtthonOrigoCsillogjon zölden a ház – Öko tisztítószerek házilaghttp://www.life.hu/otthon/20181116-csillogjon-zolden-a-haz-kornyezetbarat-tisztitoszerek-hazilag.htmlA környezettudatosságnak igenis jelen kell lennie az életünkben. A vegyszerekből összekutyult tisztítószerek ugyan hatékonyak, de drágák, körülményes a tartásuk – hogy se kisgyerek, se háziállat ne érhesse el őket. Szinte minden foltra és szennyeződésre van egyszerű módszer; keverj te is házilag ökotisztítókat. Mutatjuk, miként. OtthonOrigo4 lépés, és végleg megszabadulhatsz a lakásban ólálkodó csótányoktólhttp://www.life.hu/otthon/20181026-igy-szabadulj-meg-a-csotanyoktol.htmlEste kimész a konyhába, felkattintod a villanyt, és mintha csak riadót fújtak volna, a nem is olyan apró, gusztustalan bogarak villámsebességgel iszkolnak menedéket keresni. Igen, a csótányok nem ismernek kegyelmet: befészkelik magukat a legapróbb résekbe is, ott mászkálnak a tányérok és poharak között, a konyhapulton, sőt, még a hűtő meggyengült tömítésében is vígan jönnek-mennek. Mit tehetsz ellenük? Mutatjuk! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.