Sok pénz, kevés ízlés - Súlyos lakberendezési bakik

fürdőszoba ház nappali hálószoba otthon ízléstelenség konyha lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Időnként lehet látni megmosolyogtató, netán már az ízléstelenség határát súroló lakberendezési remekeket. Írtunk már döbbenetesen csúnya házakról, ám arra, ami most következik, még mi sem voltunk felkészülve. Dőlj hátra, és élvezd!

Ebben a fürdőszobában valahogy semmi sem stimmel. A fal és mennyezet színét nem is lehet értelmezni, kicsit olyan, mintha óvodás gyerekek ráfröcskölték volna a pasztell temperájukat. Ehhez jönnek hozzá az aranyszínű kiegészítők és az a hihetetlen barackárnyalatban úszó függöny, no meg persze az antik hatású csillár. Egyszerűen döbbenet, hogy egy ilyen fürdőben valaki képes lazítani.

Forrás: brightmlshomes.com

Ez az étkezőasztal a székekkel egy letisztult helyiségben még akár impozáns hatást is kelthetne, de ebben a környezetben egyszerűen túl sok. A bútorok nem tudnak érvényesülni, ami elsősorban a bordűr miatt van, a tarka-barka virágokról már nem is beszélve.

Forrás: zillow.com

A rózsaminta esetén a mértéktartás és a megfelelő színharmónia nagyon fontos. Ezek betartásával igazán kiváló kiegészítőként szolgálhat, de nem épp ilyen módon. A mindent beborító, különböző alapokon lévő rózsák egyrészt összenyomják a teret, másrészt rettentően ízléstelenné teszik a mosdót. Egyszerűen döbbenet, hogy még a vécécsésze is be lett burkolva.

A majolika csempe elegánssá, rusztikussá vagy épp eklektikussá is varázsolhatja a konyhát, de nem így. A túlzott használata, mint látszik, csupán káoszt teremt. A konyha esetén ráadásul nagyon fontos, hogy mindig tisztaságérzetünk legyen, egy ilyen forma- és színkavalkádban úszó térben ez viszont lehetetlen.

Forrás: Kevin E. Bailey/americanrealtylj.com

Szinte már fáj, ahogy ezt a gyönyörű előszobát porig alázták azzal a hatalmas, mennyezetről a vendégekre „mosolygó" bohócfejjel. Miért? Az már csak hab a tortán, hogy honnan is lóg le az az egy szem villanykörte. Tragédia.

A képet ide kattintva nézheted meg!

Horrornippek, avagy a porcelánfigurák új generációja (18+)http://www.life.hu/otthon/20190328-horror-nippek-a-porcelan-figurak-uj-generacioja-18.htmlA nippek a vitrines szekrények elengedhetetlen díszítő kellékeiként élnek az emlékezetünkben, azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy a porcelánfigurák ma is igen népszerűek. Sőt, van olyan kortárs művész, aki csavart rajtuk egyet. Most bevezetünk a véres és groteszk nippek világába. OtthonOrigoA világ legmeghökkentőbb múzeumi épületeihttp://www.life.hu/otthon/20190423-a-vilag-legmeghokkentobb-muzeumi-epuletei.htmlA múzeumok vezetői rájöttek arra, hogy nem feltétlenül elég csak a gyűjteményeikkel, időszakos kiállításaikkal megragadni és elbűvölni látogatóikat. Egy meglepő épület nem csupán több ember érdeklődését kelti fel és bír betérésre, de magát a vizuális, kulturális élményt is megsokszorozza. OtthonOrigoGyerekek tervezték meg a saját szobájukat – Életre kelt álmokhttp://www.life.hu/otthon/20190422-gyerekek-terveztek-meg-a-sajat-szobajukat-eletre-kelt-alom-gyerekszoba.htmlA gyerekek fantáziája határtalan, miért ne használhatnák hát a saját szobájuk megalkotásakor is? Az a fajta csodavilág, amit önmaguk számára képesek megalkotni, lehet, hogy talán szülőként túl szürreálisnak hat, de van egy tervezőcsapat, akik képesek meglátni bennük a kihívást és örömüket lelik a gyermeki gondolatok belsőépítészeti megvalósításában. OtthonOrigoA hét ötlete: bőrövből polc és más kreatív megoldásokhttp://www.life.hu/otthon/20190411-a-het-otlete-borovbol-polc-es-mas-kreativ-megoldasok-diy.htmlA régi bőröveidnek számtalan új felhasználási területet találhatsz az otthonodban. Használhatod polcok, székek készítésére, de ezeken túl is számtalan kreatív módon tudod őket hasznosítani. OtthonOrigoEttől a modern indiai villától eláll a lélegzetünkhttp://www.life.hu/otthon/20190407-ettol-a-modern-indiai-villatol-es-udvaratol-elall-a-lelegzetunk.htmlEzt a békés és udvarorientált indiai villát a Moriq Építészstúdió alkotta meg. A zöldterület és a többszörösen textrútált padlózat csodás kombinációja remekül megfogja a nyitott mégis privát tér összhangját. A modern mégis tradicionális belsőépítészet kiváló példája ez az otthon. OtthonOrigoEzek az illemhelyek egyenesen a pokolból érkeztek http://www.life.hu/otthon/20190324-ezek-az-illemhelyisegek-wck-egyenesen-a-pokolbol-erkeztek.htmlA mosdó egy nyugodt és nem mellékesen igen intim szentély, melyben a kényelem és a praktikum mellett nem elhanyagolható az esztétikum sem. Ha azt gondolod, ebben a helyiségben nem sok időt töltesz, nincs igazad. Sőt, azt sem szabad elfelejtened, hogy életed legkiszolgáltatottabb pillanatait is itt éled meg, így tehát nem lehet mindegy, hogy miként is fest a meglátogatni kívánt vécé. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.