Retteg az árvíztől Marcellina

folyó Duna Marcellina vízszint áradás árvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marcellina retteg: a Duna magas vízállása az otthonát fenyegeti.

Újra retteg Marcellina: a magyar énekesnőnek a Duna-parton van az otthona, és a vízszintemelkedés veszélybe sodorhatja a házát. Néhány évvel ezelőtt a Duna már a lakterébe is behatolt, és ez most újra megtörténhet. A Blikk azt írja, már kipakolta a garázsát, és otthonának alsó szintjét is, a kertjébe ugyanis már betört a víz. Az előrejelzések sem jók, a vízszint tovább emelkedik.

Bár most azt mondják, stagnál a vízállás, a hétvégére újabb löketet ígérnek. Reszketek! Bár már mindent kirámoltam, nem szeretném újra átélni, hogy elöntse a víz az otthonomat. Nemcsak a kár miatt, hiszen ez lelkileg is megviseli az embert. Nem tudod, hol áll meg, és nem tudod befolyásolni sem. Valószínűleg áramproblémák is lesznek, a rengeteg iszapról és mocsokról nem is beszélve, amit a Duna felhord a telekre" – nyilatkozta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Segítseg!! Árad a Duna!! #instagram #élet #insta #marcellinasax

Marcellina Official (@marcellina.sax) által megosztott bejegyzés,

George Michael egykori szerelme, Fadi Fawaz börtönbe kerülhet http://www.life.hu/sztarok/20190528-george-michael-egykori-szerelme-fadi-fawaz-bortonbe-kerulhet.htmlNem hajlandó elhagyni George Michael egykori otthonát az énekes egykori szerelme, Fadi Fawaz. A férfi sajátjának tekinti az ingatlant, a család jogi lépéseket tesz. TV + Sztárok--Távozik a Barátok köztből Mezei Lédahttp://www.life.hu/sztarok/20190528-tavozik-a-baratok-koztbol-mezei-leda.htmlTávozik a Barátok köztből Mezei Léda színésznő. TV + Sztárok--II. Erzsébet megszegi a protokollt néhai alkalmazottja miatt: részt vesz a temetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-ii-erzsebet-megszegi-a-protokollt-nehai-alkalmazottja-miatt-reszt-vesz-a-temetesen.htmlII. Erzsébet elvesztette egykori házvezetőnőjét, akivel nagyon jó kapcsolatot ápolt: valószínűleg a protokollt megszegve részt vesz majd a temetésen. TV + Sztárok--Molnár Anikó a kutyáját gyászoljahttp://www.life.hu/sztarok/20190527-molnar-aniko-kutyajat-gyaszolja.htmlMolnár Anikó hirtelen vesztette el szeretett kutyáját. A Facebook-oldalán búcsúzott tőle. TV + Sztárok--Csősz Boglárka Barbi karaktere miatt hagyta el Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20190527-csosz-boglarka-barbi-karaktere-miatt-hagyta-el-magyarorszagot.htmlBarbi karaktere üldözte el Csősz Boglárkát Magyarországról. A ma már sikeres üzletasszony és színésznő az Apám beájulna című filmben kapta meg élete első szerepét. Sokáig a buta libával azonosították, menekült a bántó megjegyzések elől. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCsisztu Zsuzsa elárulta, min szoktak vitatkozni a férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-csisztu-zsuzsa-elarulta-min-szoktak-a-ferjevel-vitatkozni.htmlCsisztu Zsuzsa 12 éve él boldog házasságban, de nem hullámvölgyektől mentesen. A műsorvezető elárulta, min szoktak vitatkozni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.