stílusmustra frizura sztárok smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten nemcsak ruhák szempontjából pásztáztuk végig a vörös szőnyeget, hanem a frizurákra és a sminkekre is figyeltünk. A hét két tanulsága, hogy visszatértek a kilencvenes évek borzalmai, és hogy a legnagyobbak is tudnak hibázni.

Nem tudjuk, mi történhetett Sarah Jessica Parkerrel, de az oroszlános cipő és az anyagot nem spóroló "piri-piros" ruha mellé már nem fért el neki az oroszlánsörény. Úgy tűnik, mintha meggondolta volna magát, és a kócosra formázott tincseit az utolsó pillanatban fogta volna össze. Az eredmény egy tarkóra csomózott szénakazal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Miért? Miért? Miért? Értjük mi, hogy jönnek vissza a kilencvenes évek. Mit jönnek, a nyakunkon vannak, de nem lehetne óvatosabban visszahozni a trendeket, és elfelejteni azt, amitől már akkor is felállt a hátunkon az egyébként nem létező szőr?! Kelly Rowland az MTV Movie Awards afterpartiján úgy gondolta, a sötét szájkontúr és a világos rúzs kombója elég ütős lesz az egyébként szexi Cavalli ruha mellé. Hát, vannak kétségeink.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Minden elismerésünk Rose McGowan színésznő ultraszexi Versace ruhájáért, amit ezüst platform cipővel és harsány, pink színű borítéktáskával tálalt. A táska színe köszön vissza a gyönyörű rúzson is. Amit kicsit sokallunk, az az arcra került pink pirosító mennyisége. Lehetett volna egy leheletnyivel kevesebb, mert bizonyos szögből úgy néz ki, mintha rajzolni is tudnánk bele az ujjunkkal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Van, amikor nem tudjuk eldönteni, tetszik-e, amit látunk, és azért vonzza a tekintetünket, vagy zavar minket és azért. Emma Roberts hófehér bőre és a vérszínű rúzs kettőse pont ez a kategória. Egyrészt nagyon feltűnő és különleges, másrész kicsit beteggé teszi a kinézetét és ettől a gót stílustól elszoktunk már régen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.