Andie MacDowell: "Ha férfi lennék, senkit nem érdekelne, hogy ősz a hajam"

Andie MacDowell
Northfoto -
természetesség Andie MacDowell ősz haj
A színésznő évek óta a természetes megjelenésre voksol.

A 65 éves Andie MacDowellt az idősödés elfogadásának szószólójaként is emlegetik. Tény, a színésznő a koronavírus-járvány óta nem festette be a haját és állítása szerint már nem is tervezi: elfogadta és szereti ezüst tincseit, mint ahogyan azt is, hogy nem maradhatunk örökre fiatalok. 

Mindenkit érdekel és beszédtéma az ősz hajam, de ezen fontos elgondolkodnunk. Vajon akkor is ekkora kíváncsiság övezné, ha férfi lennék? Ugye, nem...

 - idézi a People a színésznőt, akinek mára a védjegye lett őszülő haja.

"Ahogy öregszünk Megérdemeljük a méltóságot és a büszkeséget! Megérdemeljük, hogy dicsőnek érezzük magunkat! Mindig is mondtam, hogy a szépségnek nincs lejárati ideje. Az utolsó dolog, amire szükségünk van, az a kultúránk és azok az emberek, akik szégyenérzetet keltenek az öregedés miatt. Itt az idő, hogy megéljük a magunkkal kapcsolatos legpozitívabb érzelmeinket. Keményen dolgoztunk és megérdemeljük! Szeresd magad és támogass másokat" - írta korábban az Instagramon. 

Andie MacDowell
Andie MacDowell már semmiképpen nem festetné be a haját.
Forrás: Northfoto

A színésznő áprilisban tölti be a 66. életévét - ebben a cikkünkben pedig olyan érdekességeket olvashatsz róla, amiket eddig talán nem ismertél. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.