Bőrápolás: az 55 éves apáca erre esküszik - bababőröd lesz, ha betartod ezt a három dolgot

arcmosás, bőrápolás
Shutterstock/ivan_kislitsin -
Mary Poppins apáca bőrápolás
Ki gondolta volna, hogy még az apácák is fent vannak a TikTok-on. Claudette Powell, aki a @nunsenseforthepeople néven található a közösségi médiában évek óta szívesen mesél bármiről, amiről csak kérdezik, még a bőrápolási rutinjáról is.

Az 55 éves apáca júniusban kezdett el tiktokozni és a követőinek rögtön feltűnt, hogy milyen sima az arcbőre, akár 20 évet is letagadhatna. Gyorsan meg is kérdezték tőle, mi a titka, Claudette Powell pedig örömmel válaszolt. Kiderült, hogy évek óta nem éri napfény a bőrét, mivel migrénje lesz tőle, így csak esernyővel megy ki a szabadba, ha épp tűz a nap. Emiatt gyakran Mary Poppinsnak is nevezik.

Soha nem használt drága szépségápolási termékeket, mivel erre mindig is sajnálta a pénzt, helyette a babaosztályon kapható termékeket keni a bőrére. Minden nap egyszer mossa meg az arcát, mivel bőre nagyon érzékeny és szinte mindenre allergiás.

Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy az apáca fiatalabb korában professzionális szinten foglalkozott a fotózással, ezért tisztában van vele, mely fényviszonyok a legelőnyösebbek, ha felvesz egy videót.

„A gyenge megvilágítás egy nő legjobb barátja” - állítja. 

@nunsenseforthepeople

I thought people would be asking questions about transubstantiation and Gregorian chant, but the ladies want the nunly skincare tips. ##nunsoftiktok

♬ original sound - Claudette Powell

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.