Nem akármilyen hajszín lesz a divat: már a világsztárok is ezt az árnyalatot viselik

hajfestés, fodrász
Shutterstock -
elegancia tavasz Margot Robbie szőke hajszín
Új hajszín hódít 2024 tavaszán: az eddigiektől eltérően nem a jeges és a színes árnyalatok lesznek főszerepben, hanem a természetesség és az elegencia, vagyis az "old money".

A szőke haj az egyetlen dolog, ami soha, de soha nem megy ki a divatból. Ehelyett mindig új és új változatokban tér vissza. A legújabb példa erre az "old money" szőke. Ez a lágy, napcsókolta árnyalat, szépen, természetesen illeszkedik az eredeti hajszínhez. Olyan viselet, amely a vörös szőnyegeken is látható, hiszen már több híresség is ilyen hajszínnel vonult: Margot Robbie, Rosie Huntington-Whiteley és Sofia Richie Grainge. Azért lehet különösen kedvelt, mert más szőke hajszínekkel ellentétben ez nem igényel túlzottan nagy odafigyelést.

Mi is az az "old money" szőke?

"Az »old money« szőke a hideg és meleg árnyalatok kontrasztjából építkezik, amelyek lágy tincseket eredményeznek, a fénnyel és az árnyékkal játszanak" - mondja Calum Tierney, a Living Proof hajszakértője. Tom Smith, az Evo Hair trend globális igazgatója hozzátette, hogy ez a különleges árnyalat "a fényűző és gazdag tónusokról szól". A "old money" szőke egyik jó tulajdonsága a sokoldalúsága, ráadásul rengeteg embernek áll jól. "Kiváló választás lehet azoknak, akik már szőkék, és tavaszra szeretnék átalakítani kicsit a hajszínüket, valamint azoknak is, akik sötétebb hajjal rendelkeznek, és át szeretnének térni egy világosabbra" - mondja Tierney. 

Ez a sztárok kedvenc frizurája 2024-ben: Jennifer Aniston és Penélope Cruz is ezt viseli

Az év eleji vörös szőnyeges bevonulások leleplezték 2024 legmenőbb fizuráját: Jennifer Anniston és Penélope Cruz is erre a fazonra szavazott, ráadásul nem ők az egyetlenek. Ez a sokoldalú frizura mindenkinek jól áll. Íme, az idei legdivatosabb forma.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.