Victoria Beckham megmutatta, hogyan sminkeli magát: így készül a védjegye, a füstös szem

"Lola" Premiere - Arrivals
Variety via Getty Images - Michael Buckner
füstös szem szemceruza smink Victoria Beckham
Victoria Beckham egyetlen szemceruzát használ a visszafogott nappali sminkjéhez, amit aztán egyetlen mozdulattal alakít át úgy, hogy egy partihoz is megfelelő legyen.

Victoria Beckham az Instagramon árulta el az egyik legnagyobb szépségtitkát. David Beckham 49 éves felesége lépésről-lépésre bemutatta, hogy készíti el jellegzetes sminkjeit egyetlen szemceruzával. A termék - amely saját bevallása szerint az örök kedvence - a beauty-márkájának kakaó árnyalatú szemceruzája. A videóban az egykori Spice Girl elmondta, minden nap ezt használja, mert számára ez az ideális eszköz a füstös smink elkészítéséhez.

Victoria azt tanácsolja, hogy első lépésként mindig hegyezzük ki a szemceruzát, ez az alapja a pontosan elkészített, precíz sminknek. A hegyezés után húzzunk nagyon finom vonalat mindkét szemen a felső szempillavonal mentén, és a fül felé haladva kissé vastagítsuk rajta. Ezután tegyünk több apró pöttyöt az alsó szempillák közé - ezt a tippet egy sminkes adta neki évekkel ezelőtt.

A pöttyözés azt az illúziót kelti, hogy a szempillák közelebb vannak egymáshoz. Nagyon friss, fiatalos megjelenést kölcsönöz, ráadásul természetes hatást kelt

 - magyarázta.

Ezután Victoria a kézfejére kent egy kicsit a szemceruzából, majd egy ecsettel elmaszolta, felvitte a szemhéjára. Kívülről haladt a szeme közepe felé. A sminket azzal fejezte be, hogy a szemceruza végén lévő apró szivaccsal az alsó szempillák alá is tett egy nagyon pici színt. Elárulta, ehhez a művelethez néha egyszerűen az ujját használja.
Ha ezt a sminket át akarja alakítani egy esti rendezvényre, akkor annyit tesz, hogy az alsó szempillasorának belső részére is felviszi a cemceruzát, ettől sokkal merészebbnek hat a smink.

Victoria Beckham stílusa attól olyan kifinomult és letisztult, mert nagyon ragaszkodik egy bizonyos divatszabályhoz. Tippjét ebben a cikkünkben olvasatod.!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.