Victoria Beckham mindig betartja ezt a divatszabályt: neked is segíthet, hogy stílusosabb legyél

Victoria Beckham
Getty Images - Pierre Suu
tipp szabály monokróm Victoria Beckham
Ha kíváncsi vagy, mitől olyan sikkes és kifinomult Victoria Beckham stílusa, akkor a cikkünk neked szól. A díva egyetlen divatszabályhoz ragaszkodik, de ahhoz nagyon!

Victoria Beckham annak idején a Spice Girls énekesnőjeként vált ismertté, a "Posh" (jelentése sikkes, puccos) becenevet ragasztották rá. 2008-ban saját ruhakollekciót indított, a márka a pedig azóta is csak erősödik, David Beckham felesége idén a párizsi divathéten mutatta be legújabb kollekcióját.

Victoria Beckham
Victoria Beckham a monokróm szetteket kedveli.
Forrás: Getty Images

 

Vajon mitől olyan elegáns és kifinomult az ex-énekesnő stílusa?

A The Sun azt írja, Victoria titka abban rejlik, hogy egyszínű ruhákat visel, szettjébe pedig a kiegészítőkkel visz színt. Kipróbálta ezt a stílus Mollie Campsie divatinfluenszer is, kíváncsi volt, tényleg működik-e ez a mindennapokban. A lány a TikTok-on az egyik videója alatt ezt írta: „Épp az imént mondták nekem, hogy ha csak egy színt viselek egyszerre, akkor olyan sikkes leszek, mint Victoria Beckham". Ezt rögtön személtette is: felvett egy sötétkék farmert, hozzá egy sötétkék, magas nyakú kasmír pulóvert, majd egy kék szövetkabátot. Aztán bemutatta, hogyan töri meg a monokróm szettet egy barna övvel és egy fehér Converse cipővel. Kiegészítőnek egy aranyfülbevalót és egy bézs táskát választott.

@molliecampsie

In love with this victoria beckham styling tip 😍 links and sizes in bio always

♬ original sound - Mollie Campsie

A kommentelők úgy ítélték meg, a kívánt hatást sikerült elérnie, szuperelengás lett az összeállítás, és a három szín szabályát is betartotta, csak kék, fehér és barna van rajta.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.