szépészeti beavatkozás plasztikai sebészet szem
Ahogy a mondás tartja: a szem a lélek tükre. Nemcsak ezért, de ezért is fontos foglalkozni vele és a körülötte lévő bőrrel. A harc a táskák ellen lehet sikeres is.

Sokan nem tudják, milyen megoldást találhatnának, amikor észreveszik, hogy valami kicsit más a szemük környezetében, mint ami tetszik nekik vagy mint ahogy azt megszokták. Ilyenkor jön a harc a táskák ellen, és elkél egy tapasztalt szakember segítsége.

Harc a táskák ellen szem
Harc a táskák ellen: nem csak a szemmel, a körülötte lévő bőrrel is foglalkozni kell
Forrás: Shutterstock

A legtöbb módszernél gyakorlatilag azonnal látszik az eredmény

"Akkor érünk el jó eredményt, ha a szem környéki problémákat együtt kezeljük, eltüntetjük vagy javítunk rajtuk. Az alsó szemhéjnál az teszi nehezebbé a kérdést, hogy a finom, vékony bőr miatt a legkisebb egyenetlenség is rögtön látszik rajta. Korábban volt olyan módszer, hogy kiveszik onnan a zsírt, de ma már ezen túlhaladtunk. Nem a zsír eltávolítása a fő elem, hanem az, hogy egyenletes felszínt biztosítunk. Erre enyhe esetben a vámpírterápia a legjobb technika, a vérlemezkékben gazdag vérsavó. Ez a bőrt is regenerálja; jól bevált módszer, hiszen az ortopédiában és a fogászatban is használják" – monta el a Hot Beautynak dr. Révész Zsolt plasztikai sebész. 

"A töltőanyagoknak is lehet szerepük, de ha közvetlenül a bőr alá kerülnek, kellemetlen érzést és egyenetlen hurkácskákat okozhatnak, nagyon magas a rizikó, gyakori a szövődmény ezen a területen, így nem ajánlom ezek használatát. 

Az a legszerencsésebb, ha olyan szakemberhez fordulunk, akinek az összes lehetőség a kezében van. Emiatt kiemelten fontos a beavatkozást megelőző konzultáció, ahol a plasztikai sebész orvossal közreműködve eldönthető, hogy mi a legoptimálisabb a páciens számára. 

Ha viszonylag nagyobb bőrfelesleg van a szem körül, már-már táskák, akkor érdemes és szükséges eltávolítani a bőrt" – tette hozzá Révész doktor. Fontos a regeneráció, azonban ennél a beavatkozásnál jóval rövidebb ideig kell várnunk a végső szépségre. 

A vámpírterápia esetében három, egymást követő alkalommal kell elvégezni a kezelést, de a legtöbb módszernél gyakorlatilag azonnal látszik az eredmény. Utólag előfordulhatnak műtét utáni duzzanatok, lilulások, de ez természetes.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.