Mézszőke hajra váltott Zendaya: mutatjuk, hogy fest most a színésznő

Zendaya
Northfoto/Nick Agro -
frizura Challengers szőke haj Zendaya
Stylistja is megosztott jó néhány felvételt a divatikonról.

Az Eufória sorozattal egy csapásra népszerűvé vált Zendaya, úgy tűnik, stílust váltott. A 27 éves színésznő Ausztráliában népszerűsítette új filmjét, a Challengerst, ahol szőke hajjal jelent meg - írja a People

Zendaya
Forrás:  ZUMA Press

Stylistja, Law Roach meg is osztott néhány képet és videót az Instagramon – ahol a fiatal divatikon kék gombos ingben és egy Elisabetta Franchi kék-fehér csíkos rövidnadrágban és mézszőke árnyalatú bobfrizurájával látható. 

Zendaya, úgy tűnik, szívesen kísérletezik és játszik a divattal: a Dűne: Második rész londoni premierjén például minden figyelem rá irányult, ugyanis egészen különleges, robotszerű ruhában jelent meg - amit itt meg is nézhetsz -  ami Manfred Thierry Mugler 1995-ös őszi Haute Couture kollekciójából való. Az öltözéket eredetileg Thea von Harbou Metropolisz című disztópikus regényének kitalált karaktere, Futura ihlette. Az ezüstös részek mellett átlátszó betétek is voltak a "páncélon", ami okkal keltette fel az emberek figyelmét. A színésznő az egyébként is látványos öltözékét egy csillogó gyémánt nyaklánccal dobta fel. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.