Futurisztikus űristennőként lépett a vörös szőnyegre Zendaya

Dune: Part Two world premiere - London
PA/Zendaya arrives for the world premiere of Dune: Part Two at Leicester Square Gardens in central London. Picture date: Thursday February 15, 2024. „Dune: Part Two” Premiere In London, UK February 15, 2024 - PA
premier Dűne: Második rész ruha Zendaya
A Dűne: Második rész londoni premierjén minden figyelem Zendayára irányult, ugyanis egészen különleges ruhában jelent meg: robotszerű öltözéket vett fel, amelyet egy feltűnő nyaklánccal is kiegészített,

Zendaya ismét megerősítette divatikon státuszát, ezúttal a Dűne: Második rész londoni premierjén. A 27 éves színésznő futurisztikusan nézett ki robotszerű ruhájában, ami Manfred Thierry Mugler 1995-ös őszi Haute Couture kollekciójából való. Az öltözéket eredetileg Thea von Harbou Metropolisz című disztópikus regényének kitalált karaktere, Futura ihlette. Az ezüstös részek mellett átlátszó betétek is voltak a "páncélon", ami okkal keltette fel az emberek figyelmét. A színésznő az egyébként is látványos öltözékét egy csillogó gyémánt nyaklánccal dobta fel. 

Dune: Part Two world premiere - London Zendaya
Zendaya a Dűne: Második rész premierjén Londonban
Forrás: Northfoto

Zendaya a londoni premieren nem is egy, hanem két Mugler ruhát viselt: egy elegáns, fekete, földig érő ruhát is magára öltött. A színésznő megjelenése tökéletesen illett Denis Villeneuve sci-fi filmjének premierjére, amelyet március 1-jén mutatnak be az Egyesült Államokban Magyarországon pedig március 14-én.

Dune: Part Two world premiere - London Zendaya
A visszafogottabb ruha is remekül ált a színésznőnek
Forrás: Northfoto

Merész ruhában jelent meg Zendaya egy divateseményen

Zendaya mindig is szeretett feltűnő ruhákat viselni. Ő az egyik legszexibb amerikai színésznő, és ezzel valószínűleg ő is tisztában van, ráadásul szereti elbűvölni, megbabonázni vagy éppen megdöbenteni az embereket az öltözködésével. Ez sem a Dűne legutóbi premierjén, sem korábban sem volt másként: a Bulgari eseményén is hű maradt jó szokásához és olyan ruhát húzott, ami láttatni engedte csodálatos alakját.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.