Való Világ 4 Alekosz sztár villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már minden a párbajról szól: napról napra jut egy feladat, egy verseny, ahol a két Törtetőnek kell helytállnia. Szerdán a Neked Való című délutáni Mónika-pótlékban szakácsok zsűrizték az Éva és Ildikó által elkészített lecsókat. Éváé nagyobb sikert aratott. A netes szavazás táncversenyt szeretne, a szerkesztők pedig csak annyit kértek a villalakóktól: szimpátia alapján alakítsanak két csoportot, és döntsék el, mi lesz a vetélkedő tárgya.

Anikó szülinapja

Ismét megható pillanatok tanúi lehettünk: Anikót testvére fogadta a titokszobában. Aranyosak voltak, mindketten nagyon megszeppentek, és csak úgy repültek az együtt töltött percek. Olivér most majdnem butaságot csinált: meg akarta viccelni Alekoszt azzal, hogy beszámol neki arról, hogy egy ismeretlen bajuszos férfivel csókolózott Anikó a riportszobában. Szerencsére nem nyitottak rá az ünneplő tesókra, az tényleg nem vicces, inkább tapintatlan lett volna. Anikót egyébként mindenki felköszöntötte, már az ébredés pillanatában. Éva azonban nem akart társulni a műimádathoz, inkább elvonult, és egy fotómontázsos albummal készült a 22. szülinapra. Anikó erről mit sem tudva persze kiakadt Éván, hogy miért nem foglalkozott vele egész nap, de ez már a vetélkedő alatt történt.



Elmebajnokság

Ugye mindenki emlékszik Ágicára, mikor Villont híres focistának hitte? Nos, Ildikónk a II. világháborút a 19. századra datálta. De ne szaladjunk ennyire előre: két táborra kellett szakadniuk: a zöld pólósok Ildikót támogatták, a lilák Évát. Először még nem tudták a fiatalok, hogy a későbbiekben játszani is fognak, csak simán szimpátia alapján viselték a pólókat. Évát Anikó, Alek,Oli és Szandi támogatta, Ildit László és Gigi. Gombi, Béci és Zsófika nem foglalt állást. Jerzyt egész adás alatt nem láttuk sehol. Hova tűnt Gigi szerelme? Az utasítás után a lila csapat kitalálta, hogy műveltségi vetélkedőt rendeznek, a zöldek először szavalóversenyt, később fekvőtámasznyomót hirdettek. Az összefoglalóban Ildi versenyéből nem láthattunk semmit, csak a kvízt mutatták. Éva egészen új oldalát mutatta meg, minden dátumot kívülről fújt, az már más kérdés, hogy műveltségbe nem csak a történelem tartozik. Vitathatatlan, Éva nagyon tudja az évszámokat. Ildikó azonban semmit. Csodálkozunk, hogy nem kérdezték meg, hogy melyik nehezebb, 1 kg ólom, vagy 1 kg toll. Teljesen korrekt lett volna a verseny, ha Ildikó már az elején nem akad ki: "Aha, aha, persze! Nem lesz műveltségi!" - érezte a vesztét. El is vérzett hamar, amit igazságtalanságnak ítélt. Az indokolatlan kirohanáson László nagyon meglepődött, olyannyira, hogy le is vette a zöld pólót, mert nem ezt várta Ildikótól. Érdekes.




Éva a gonosz, Éva a kedves, Éva a figyelmes, Éva a szeretetteljes?

Az ám, napról napra több mindent megmutat magából a szőke kócbaba. Ajándékot készített Anikónak, aki leteremtette, hogy miért állna be a csapatába, ha nem is érdekelte a szülinapja? Aztán Éva remegve és pityeregve elmondta neki, hogy bizony készített neki ajándékot, de nem az a színpadiasan átadós fazon. Már szent a béke, Anikó felvette a lila pólót. Az esti bulin pedig Alekosszal keveredett érdekes szituációba a Törtető lány. Alek elmondott neki egy bizalmas dolgot (sajnos nem tudtuk meg, hogy mit), és azt Éva továbbadta. Ezen Alekosz kiakadt, de később Olinak elmesélte, hogy tudatosan csinálta az egészet: mély érzelmeket akart kiváltani a lányból, s azt is szeretné, ha a lány megtanulná a "titok" szó súlyát. Sikerült is, Éva csakhogy nem könyörgött Aleknak, hogy enyhüljön meg, de a görög bevehetetlennek látszott. Évi sírt is, de Alekot nem érdekelte, kegyetlen volt, s ezt az indokolatlan kegyetlenséget még Oli sem értette.


Béke és szerelmi monológ

Alekosznak már alapból óriási rajongótábora van egyedi stílusa miatt, most rátett még egy lapáttal: a megható, ölelkezős békülés után bort kortyolgatva, a teraszról monologizált a nappaliban táncoló Évát nézve. Óriási jelenet volt, a mimikáiról rögvest eszünkbe jutott az Amerikai pite Finche, a tudálékos fiú, akinek sikerült levadásznia barátja bombázó anyukáját. Isteni volt Alekosz, és egyre jobban bízik benne, hogy Éva nem csak barátilag kedveli őt. Ebből még bármi lehet. "Látom, hogy figyelsz, látom, hogy rám pillantasz néha, még ha leplezed, akkor is. Mindent tudok. Hidd el, csak érted teszek mindent, senki másért!" - meglátjuk hogyan alakul az Alekosz-Éva románc, pláne, hogy Éva kinti szerelme, Ádám már ugrásra kész, szétszedné a nyomuló görögöt. Hajrá, Alek!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.