iskola kirúgás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az álomcsalád életében sem lehet minden fenékig tejfel: Jolie egyik fiát nemrég eltanácsolták egy Los Angeles-i magániskolából.

Nagyon rosszul érintette Angelina Jolie-t, mikor egyik örökbe fogadott fiát, Paxot eltanácsolták abból a Los Angeles-i magániskolából, ahová járt. A gyerek állítólag nem jött ki a társaival, és sokszor volt velük agresszív.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Angelina nem bírja elviselni, ha rossz véleménnyel vannak a gyerekeiről, akiket ő imád. Pax jól nevelt és rendes fiú, de olykor tényleg kicsit túlfeszíti a húrt, az utazásaik során mindig más iskolába járnak, de valamiért csak a Los Angeles-i suliban van vele gond" - mesélte egy bennfentes a National Enquirernek. Jolie állítólag most magántanárt fogadott fia mellé, hogy kicsit csiszoljanak a gyermek viselkedésén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.