Nagy Duett celeb sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnálattal kell leírnunk, de valószínűleg kifújt ez a műsor. Elég volt belőle épp ennyi, sőt! Persze, szeretjük a jó zenéket, szeretünk nevetni, sőt alkalom adtán esetlen celebjeinken is jó vidulni, de ez már túl nagy dózis.

Voltak kellemes produkciók, el is mosolyodtunk néha, Árpa Attila pedig továbbra is bugyipörgető, de mindez nem elég ahhoz, hogy maradéktalanul lekössék a figyelmünket, sőt szórakozzunk is.

A 'Blues Brothers' csúcsra tört

"Még Kate Vilmost!" - vicc nélkül nem is kezdődhetne Claudia és Majka beköszönője. Nem lacafacázak sokat, kezdtek is nyomban, még hozzá az egyik legjobb és legösszeszokottabb páros, Peller Mariann és Bereczki Zoli nyitott. It's raining men! Esernyők, Zoli isteni tánca, mély hangok, de összességében jók voltak. A kockás terítőbe burkolt Klárikának nagyon tetszett, Dobrády remek kezdésnek titulálta. 27 pontot kaptak az esős számért.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Trokán Nóri és Caramel latinos számmal készült, s nem csak énektudásukkal szórakoztatták a nagyérdeműt, diszkréten táncra is perdültek.



Egyébként nem először vettük észre, hogy a stúdió világítása trópusi meleget varázsolhat a színpadra: a fiatalokról is folyt a víz, csillogott villogott a homlokuk. Legalább annyival megkönnyíthetnék a versenyzők helyzetét, hogy nem fűtenek fel ennyire. "K" elégedetlen volt, összetapogatott, ujjlenyomatos iPadján csupán egy 8-ast mutatott fel. Mi sem voltunk elájulva, unalmas volt, mondjuk ki! Azért 26 pontot megérdemeltek a zsűritől.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A közönség kedvence, Zoltán Erika és Hajdú Péter kifogástalan angolját hanyagolnunk kellett, ugyanis magyar számot választottak, méghozzá egy Balázs Klári & Korda György slágert. A magyar szöveg miatt szerencsére volt időnk kizárólag az énekre koncentrálni. Teljes Dáridó hangulat, Erikával a stylist ismét nagyon kiszúrt, valami rettenetes maxisaruval, pink szatén zsabós blúzzal, szörnyű hajjal turbózták fel. Ismét eszünkbe jutott, hogy kettejük közül nem biztos, hogy Hajdú a gyengébb láncszem.



A dal közben Hajdú átnyújtott egy vörös rózsát Klárinak, nagyon romantikus volt. A múlt heti Waka-waka volt a csúcspont, szerintünk durvábbat már nem alakíthatnak, egyébként kezd unalmassá válni a legbénább páros (is). Klárika elfogultsága miatt 10 pontot adott nekik, összességében 26 pontot zsebeltek be.

Hétről hétre csak és kizárólag Árpa Attila miatt várjuk az adást. Sugárzik ez a fickó, annyira csibészes, hogy már nekünk kellemetlen. Blues Brothers Medley-vel készültek, nem is akárhogy! Igazi show volt, történettel, koreográfiával, remek hangokkal. Édesek így együtt, látszik Árpán, hogy nagyon tiszteli Falusi Mariannt. Kasza el volt ájulva, Dobrády szerint innen már nincs hová fejlődniük. 30 pont, maximális, teljesen jogosan.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Szexi Tilla, őrjöngó Rákóczi

Iszak Eszti és SP a Backstreet Boys egyik legsikeresebb számát jelenítette meg a színpadon. Volt ismét "yeah", betanulták a videoklippes táncot, Eszti sebezhető Lolitaként, vagy inkább kétségbeesett Alízként pillogott a Nagy Duett Csodaországában. Nem is értjük miért csak Hajdút froclizzák az angolja miatt, Éder Krisztián sincs a toppon kiejtésügyileg: öridzsinál - csodálatos! Dobrády Ákos poénkodott egy sort: Eszti ugye nem vettél be semmit? Annyira nagyra nyitottad a szemed! A zsűritagoknak nagyon tetszett a produkció, Kasza egy zenei díjátadón is szívesen megnézte volna a fiatalok show-ját, ami 28 pontot kapott.

Tóth Vera és Rákóczi Ferenc egy igazi szigetországi, Robbie Williams dallal forrósították a hangulatot. Feri elég nagy showman, Tóth Vera hangja pedig kifogástalan, szóval annyira nem nyúlhatnak mellé. Álló vastapsot kaptak produkciójukért, a zsűritagok is imádták őket. Lendület, kirobbanó energia, egyedül Kasza Tibi adott 9 pontot nekik, Klárika és Ákos 10-10 ponttal ajándékozták meg őket. 29 pont.

A mezőny legrockosabb duója. Tóth Gabi és Till Attila garancia a jókedvre, most kicsit visszafogottan adták elő Tom Jones szexbombáját. Tilla kicsit Nick Cave-es volt, Gabi pedig piros szexis ruhájában villantotta szétvarrt testét. Majka szerint ez volt az est legjobb produkciója, Klárika pedig igazán erotikusnak találta Tillát, még akkor is, ha imádott Gyurikája ezt meghallotta a lihegőben. Természetesen ebből az adásból sem hiányozhatott a baki, Dobrády pontozó iPad-ja elsötétedett a bűvös 10-es előtt. 29 pont Tilláéknak.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Tóth Gabi és Tilla a Nagy Duett újabb kiesői

A szokásos produkciók közti mókázásokból immár kimarad a múlt heti kieső, az igazi Móka Miki, Ganxsta Zolee, felváltja hát Rákóczi. Biztos ami biztos, poénkodás nélkül nem múlhat el a Nagy Duett. A kulisszák mögött bevallotta Tilla, hogy ő basszusgitározott. Feltűnt Korda Gyuri bácsi is, aki hiányolta Hajdú tiszta hangjait. Nem hiányozhatott az extra produkció sem: ezen a héten Gáspár Laci haknizott egyet sok-sok kisgyerek körében - elhangzott az Apróság című slágere.

Testvérdráma a végére: Gabi és Tilla, valamint Tóth Vera és Rákóczi kerültek a kiesés szélére, végül a rocker duó: Tóth Gabi és Till Attila búcsúztak a Nagy Duettől. Annyira nem vág földhöz senkit, hogy hullanak a celebek, mégis igazságtalanság volt a pénteki döntés: vannak sokkal rosszabbak is, sőt, mi kifejezetten csíptük a két túlmozgásos energiabombát. C'est la vie, jövő héten újabb adás, újabb kiesők.

Még több fotó képgalériánkban!

/1104/A_Nag201143010725

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.