Leonardo DiCaprio szakítás Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány napja vált külön Leonardo DiCaprio és Bar Rafaeli szupermodell, a színészt napok óta egy fiatal színésznővel látják Európa lekülönbözőbb helyein...

Nem búslakodott sokáig az egyik legkapósabb agglegény - sikeres színésznőre cserélte világszép barátnőjét. DiCapriót és Blake Lively-t már Cannes-ban, egy jachton is látták együtt a múlt héten - akkor a képek bejárták a világsajtót, most pedig az olaszországi Portofino-ban kapták őket lencsevégre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A harminchat éves színész és a huszonhárom éves színésznő kapcsolata még nem hivatalos - de minden arról árulkodik, hogy Blake állhatott a szaktás hátterében. Bár Leo ismerősei szerint a Titanic egykori sztárja odavan Bar Rafaeli-ért, és ez csak egy kis ,,pihenő" a kapcsolatukban, Blake és a sztár igazán meghitten csevegnek a napvilágra került felvételeken. A Pletykafészek sztárja 2010 őszén, három év után hagyta ott kedvesét, Penn Badgley-t, és neki sem jönne rosszul a kapcsolat az egyik legjobban fizetett filmsztárral.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.