Nagy Duett: Árpa Attila és Falusi Mariann alulmaradtak a tinikkel szemben

Falusi Mariann TV2 Nagy Duett Árpa Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetedik adásához érkezett a Nagy Duett, már csak négy sztárpár verseng az Év duettje címért. Az este legfontosabb kérdését Majka intézte Claudiához: Van rajtad bugyi? - ugyanis a kiszőkült műsorvezetőnő egy rendkívül szexis koktélruhában érkezett, melynek az oldala félig nyitott volt. Pikánsan kezdődött a péntek este!

Multikulti és romantika Trokán Nórától és Carameltől

Caramel kicsit tartott a péntek estétől, mert ismét táncra kellett volna perdülnie a Michael Jackson számban. Persze csak totyogást láttunk tőle, de ez semmit sem változtatott a show élményen. Megint nagyon szuperek voltak, Trokán Nórinak jól állt a rap betét, komplett volt az egész. Videoklippesre vették a figurát, nemzetközi táncosok mozogtak a színpadon. Klárika szerint csibészek voltak, mert a szám oroszlánrészét Caramel énekelte. Kasza megint az égbe magasztalta az ex-Megasztáros fiút, Dobrády pedig Nórit dícsérte. 30 pont, a maximális.

Az egyik legédesebb romantikus film, az Álljon meg a nászmenet! betétdalát énekelte második körben az összeszokott páros. Nórának nem volt könnyű dolga, az első strófát végig ő énekelte, Caramel csak eztán segített be neki, szóval kiegyenlítődött a "csibészség tárgya", amit Klárika nehezményezett. Dobrády imádta, hogy Nóra igazi nő, és szereti a kis apró mozdulatait, sőt, szerinte egyetlen hamis hangja sem volt. Ritkán látni ilyen átszellemültnek a szigorú ex-TNT tagot, egyedül ő adott 10 pontot a fiataloknak, Klárika és Tibi 9-9 ponttal jutalmazták őket. Így összesen 59 pontot gyűjtöttek össze.

SP tud zongorázni (is)!

Claudia azt ígérte, SP ma nagyon komolyra veszi a figurát, egy Elton John számot fognak énekelni Iszak Eszterrel. Éder Mester megirigyelte Árpa Attila múlt heti zongorajátékát, most ő is zongorázott egyet. Az az igazság, hogy szerintünk eddig ez volt a legjobb daluk. Persze Eszti néha hamiskás volt, de összességében jók voltak. Most monokinis fan kislányt sem láttunk, szóval minden klappolt. Kasza Tibi szerint stílusos és kellemes volt "Rómeócska és Júliácska" előadása, Dobrády is maximálisan meg volt elégedve a fiatalokkal. 29 pontot kaptak.

Második daluk egy Britney Spears sláger volt, Toxic - a színpadkép ismét szuper volt, megidézték a videoklipp hangulatát. Az énekre inkább nem reflektálnánk. Kasza szerint stílusa volt az egésznek, kedvelte az előadást. Ákos kijelentette Esztinek: "Sokkal jobb csaj vagy, mint Britney!" Klárikát pedig nem más varázsolta el, mint Eszter és Krisztián fiatalsága. Hát, végül is az is erény, ha úgy vesszük. 28 pontot kaptak, ami mutatja, hogy az előző előadásuk jobban tetszett a zsűrinek. Nekünk is. 57 pont összesen.

Szerepjáték és lusta sanzon Peller Marianntól és Bereczki Zolitól

Peller Mariann és Bereczki Zoli szerepjátékosan énekelték el Katy Perry slágerét: Mariann volt a tanárnéni, Zoli pedig térden állva, kisfiúnak öltöztetve énekelt. Sőt, Peller annyira azonosult a szám szövegével, hogy megcsókolt egy táncoslányt! Merész, nagyon merész! Egyébként megint nagyon jól szóltak. Kasza szerint Mariann most már majdnem tökéletesen énekel, Klárika pedig Zoli színészi képességeit méltatta. Időnként megmutatták a nézőtéren üldögélő Bereczki famíliát, akik nagyon élvezték az előadást, jókat kuncogtak. Elképesztő, hogy Szinetár Dóra nem öregszik, jó látni egy természetes és vidám nőt. A zsűrit elkápráztatták Pellerék, 30 pontot kaptak.

Vidéki sanzon - énekelték Bereczkiék földön fekve. Ülve is nehéz énekelni, fekve tényleg embert próbáló lehet, de remekül megoldották. Fesztivál hangulatunk lett egykettőre, amolyan utolsó napos, utolsó pálinkás, utolsó koncertes. Édesek voltak, tetszett nagyon. Dobrády felhívta a figyelmet arra, hogy a szám legkedvesebb részlete az volt, mikor Mariann ritmusra mozgatta lábujjait, persze azért megdicsérte a műsorvezetőnő szépen csengő hangját is. Nem volt egy kirobbanó, pörgős produkció, amit eddig megszokhattunk tőlük, a zsűritagok épp ezért csak 9-eseket adtak. Összesen 57 pontot kaptak.

Mókázás és "majdnemcsók" Falusi Marianntól és Árpa Attilától

Falusi Mariann és Árpa Attila egy Cee-Lo Green számot választott, amit teljesen poénra vettek és így új oldalukat ismerhettük meg. Árpának most köze sem volt az eddigi szívtipróhoz, végigmókázta a számot, mint egy rosszkisfiú. A színpadkép náluk is tökéletes volt, amerikai falatozót idéztek a táncosok, a ruhák, a díszletek. Kasza örült, hogy végre férfinek érezheti magát, mert Árpa dressze rettenetes volt. Természetesen 30 pontot kaptak, hiszen tökéletes volt a show.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Másodjára Bon Jovi: Keep the faith című slágerével készültek, lehengerlőek voltak! Dinamizmus, energia, szexualitás, minden volt! Árpát lekenték olajjal, Kasza meg is mondta: "Hatalmas a baj"! Az volt, olvadoztunk, fibrilláltunk. Sőt, javasolnánk a tv2-nek, hogy mikor a "budapesti farkas" szerepel, tegyenek ki 18-as karikát, mert ez már zaklatás. Ne feledkezzünk meg Mariannról sem, elképesztő a hangja, imádtuk! Extraként "majdnemcsókot" is kaptunk Marianntól és Árpától, óriási show volt! A zsűri persze elsősorban Attila fizikumáról beszélgetett, csak később értékelték a szuperszónikus produkciót. Természetesen duplázták a 30 pontot, így az élre törtek 60 ponttal.

Lang Györgyi bundát kiáltott: Falusi Mariann és Árpa Attila már nem lesznek döntősök

Extra produkció nélkül nem múlhat el Nagy Duett, most Patai Anna és Dolhai Attila énekét hallhattuk. Utoljára maradt az est legszomorúbb része: valakinek bizony távoznia kell a jövő heti finálé előtt, ugyanis május 27. -én lesz a Nagy Duett döntője. Biztosra vettük volna, hogy melyik három pár marad bent, de egy szánalmas fordulat következtében Árpa Attila és Falusi Mariann helyett SP és Iszak Eszter jutott tovább. Vicc! Követelnénk, hogy minden tehetségkutató és hasonló jellegű műsor elől söpörjék el az sms-ező tinilányokat, mert ez közröhej! Vagy nem ők a hunyók? Lang Györgyi "bundát" kiabált a nézőtérről, Bereczki szájáról tisztán leolvasható volt egy cifra káromkodás, mikor Claudia kimondta, hogy SP és Eszti jutott tovább.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Egészen megszerettük így a végére a műsort, de ez most elég nagy sokk volt, nyilván nem csak nekünk. Ha nem utolsó előtti adást láttunk volna, bizony duzzognánk, hogy "pont eddig néztük!", de már csak a finálé van hátra, mikor SP és Eszti learatják majd a babérokat és megnyerik a versenyt. Yeah! Falusi Mariannak és Árpa Attilának gratulálunk, mert tündériek, és reméljük halljuk még őket közösen duettezni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.