ÖsszeEsküvők (tévéműsor) műsor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A félgőzzel döcögő ÖsszeEsküvők első igazi botrányának főszereplői: Mónika és egy bizonyos Maki nevű ismeretlen férfi. A játékszabályok szerint nem versenyezhet olyan lány, akinek lezáratlan kapcsolata van, vagy házastársi viszonyban él valakivel. Alapkövetelmény a szingliség és persze az őszinteség, de Mónika, a húszéves szigetszentmiklósi szőkeség sunyiságból ötösre vizsgázott.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)


A titokzatos Maki üzenetei



Szólj hozzá: Állami vagy fizetős óvoda?


Fotó: TV2
Fotó: TV2

Mónika kiakadt, mert nem is tudja, ki az a Maki (már itt belesült a történetbe), és a gyűrűt az édesanyjától kapta. A házban egyébként sem túl népszerű lány megvető pillantásokat kapott és elkezdődtek a találgatások. Ki üzenhetett neki?

Ki lehet Maki?

Kézenfekvőnek tűnik, hogy ki is lehet Maki. Mónika a szerdai adásban még zavartan azt mondta, hogy a gyűrűt nem a titokzatos fiútól kapta, ám Tilla ultimátumot adott neki: vagy vegye le a gyűrűt és játsszon tovább, vagy gyűrűstül távozzon a rezidenciáról. Ricsi - akivel már csókot is váltott a szőkeség - azt mondta a fiúknak: amennyiben Móni leveszi a gyűrűt, kiderül, hogy hazudott-e, hiszen először azzal védekezett, hogy az édesanyjától kapta az ékszert. Maki egy barátnő, egy exbarát, egy haver - mondott mindent a lány, csak az igazat nem, amiért a fiúk és az arajelöltek is teljesen leírták Mónikát. Az egyik közösségi oldalon is folytatódott a találgatás, és Mónika "jóakarói" többen is arról írtak: Makival továbbra is együtt van a lány, immár 2 éve járnak, s a szőkeség csak a celebség reményében vágott neki az ÖsszeEsküvőknek.

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!




Még egy bejelentkezés



Holnap Petra és Zsanika csap össze a játékban maradásért, amit már nagyon várunk: jó lenne, ha kicsit bepörögne a történet, mert Mónika botrányán kívül eddig még nem villantott nagyot a show.

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.