Brad Pitt ikrek terhesség Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie és Brad Pitt egyik nagyon közeli ismerőse állítja, a színésznő ismét ikreket vár.

Angelina Jolie mostanában nem egyszer említette, hogy szeretnének még gyereket. Legutóbb azt is mondta, hogy semmi akadályát nem látja annak, hogy újra teherbe essen. Nos, úgy tűnik, most megvalósul Jolie álma, mert egy bennfentes szerint a sztárpár hat gyermekéhez hamarosan két új kistestvér is érkezik - írja az OK! Magazine.

AFP
AFP

Nézd meg, hogy Angelina és Brad gyerekei hol állnak a világ legbefolyásosabb csemetéi rangsorában! Kattints a képre!

Ugyan havonta röppennek fel pletykák a színésznő gyermekvállalásáról, a pár egy barátja szerint Angelina már nyíltan mesél az ismerőseinek a terhességéről. "Már a harmadik hónapban van. Még nem akarja hivatalosan bejelenteni, de bizonyos embereknek a baráti köréből már mesélt a dologról" - vallotta a titokzatos ismerős, aki azt is elpletykálta, hogy az ultrahangon kimutatták: a színésznőnek most is ikrei lesznek. "Szerintük a sors akarta így. Amikor megtudták, hogy Angie ikrekkel várandós, szinte sokkot kaptak" - tette hozzá a pár jóakarója.

Tény, hogy Angelina és Brad mostanában nyíltan csókolóznak a nyilvánosság előtt, és láthatóan imádják egymást, ráadásul Angelina filmje is révbe ért, így lenne ideje ismét szülni. Az azonban, hogy a színésznő csontsovány, ráadásul a legutóbbi díjátadón vörösbort kortyolgatott, némileg megkérdőjelezi a terhességet, de ahogy mondani szokták, nem zörög a haraszt...

Tipp! A sovány vagy a molett a szexi? Kattints a galériáért! (+18)





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.